30 Ekim 2013 Çarşamba

Okuyan Kızlar Kulübü Gölge Varlıkları İncelemesi - Tanıtım (Seri Bilgisi)




Herkese merhaba!!

OKK olarak, bu kez turla değil de bir inceleme ile karşınızdayız! Gölge Varlıkları serisi okunacaklar listemde olan bir seriydi ve kitaplar beklentimi karşıladı. Şu an da dördüncü kitabı merakla beklemekteyim! İncelememiz için kitapları bize gönderen ARUNAS YAYINCILIK’a çok teşekkür ederiz. 


Serimiz altı kitap ve bir ara kitaptan oluşmaktadır. Ara kitap üçüncü ve dördüncü kitap arasında ve üç buçuk olarak geçmektedir. 

Serinin Altı Ana Kitabı 


3,5. Ara Kitabımız



Davet – Gölge Varlıklar #1

Hepimiz pişmanlıklarla yaşamak zorundayız...


Boğazından kopup gelen küçük bir iniltinin ardından kot pantolonunun ön kısmında da bir şişlik belirdi. Şeytan dışarıya çıkıp biraz oyun oynamak istiyordu.

Gölge Varlıkları daha önce hiç böyle tanımadınız.

Onların dünyasının nasıl olduğunu merak ediyor musunuz?

İnsanlar ve gölge varlıkların bir arada yaşadığı, hatta aralarında bir sözleşmenin bulunduğu bir düzen...

Bu sözleşmeye uymayanları cezalandırmak üzere kurulan gizli mahkemeler...

Serinin bu ilk kitabında başrolleri çok güçlü ve çekici bir erkek vampir ile bu mahkemelerde savcı olan bir kadın paylaşıyor. Gizem ve şehvetin iç içe geçtiği muhteşem bir fantastik serüven...

Onun dikkatini çeken şey kırmızı rujlu ve pembe elbiseli porselen bir bebekti. Bebeğin önlüğünün üzerine küçük bir kâğıt bırakılmıştı. Kâğıtta şu yazıyordu: Sıradaki...

Kalbi deli gibi atmaya başlayan Sara hemen kapının arkasındaki masanın üzerinden aldığı bir kurşun kalemin silgi ucunu kullanarak bebeği ters çevirdi. Daha sonra yine kalemi kullanarak bebeğin kıyafetini kaldırdı. Bebeğin tam dikiş yerinin üzerinde siyah harflerle...

 Nefes – Gölge Varlıklar #2

 
Heyecan dolu, doğaüstü bir aşk hikâyesi!

Derin bir nefes aldı, koku ve acı onu, sadece öldürmenin önemli olduğu sıcak ve tanıdık olan karanlığa itiyordu

Serinin ilk kitabı Davet ile birlikte içine girdiğiniz Gölge Varlıkların dünyasına yapacağınız ikinci yolculuğunuzda, soluksuz okuyacak, aşka doyacak, tahrik olacaksınız.

Yedi masum insan, Los Angeles sokaklarında vahşice öldürüldü, ama Gölge İttifakının elinde ne şüpheli ne de kanıt var. Ceset sayısı arttıkça, kurt adamlar ve vampirler arasındaki eski kan davası patlamaya yaklaşıyor.

Vampirler ve kurt adamların uzun süren savaşları, yarı iblisler, ruh emiciler ve ölümcül lanetler... Aşk, kan, cinayet ve ruh...

Tutsak – Gölge Varlıklar #3



Şehvet ve gizemi hiç bu kadar yakın hissetmediniz!

"Havvanın dokunuşu ile yıkım gelecek. Yerden yükselen üçüncü, güçlü ve değişmiş kişi, gölgelerin kural sütunlarını yıkacak ve çalınmış olanı geri alacak."

Vampire yaptıkları yüzünden idam edilmiyordu, gelecekte yapabileceklerinden korktukları için bu odadaydı. Onları korkutmuştu ve bu yüzden onu öldüreceklerdi...

Petra Lang 26 yaşındaydı ve hayatı boyunca lanetiyle yaşamak zorunda kalmıştı. Dokunduğu kişileri canavara çevirmesine neden olan laneti, âşık olmasına da engel olmuştu.

Nicholas Montegue, dünyada geçirdiği bin yıl içerisinde tek bir kadına âşık olmuş, ancak ihanetini unutamadığı için başka bir kadının hayatına girmesine izin vermemişti. New Yorkta geçirdikleri bir gece, ikisinin de hayatını sonsuza kadar değiştirecekti.

Ölümsüz seri Gölge Varlıkların üçüncü kitabı Tutsak; tüm ihtirası, şehveti, karanlığı ve ihtişamıyla sizi derinden sarsacak.

Midnight – Gölge Varlıklar #3,5


Caris ve Tiberius hakkındaki ara kitap. Bir nevi dördüncü kitaba hazırlık diyebiliriz. Umuyorum ki yayınevi ara kitabımızı da çıkartır.

When Passion Lies – Gölge Varlıklar #4


Bu seriyi sevdim ben! Özelikle de ikinci kitapla beraber karakterleri daha iyi tanıyorsunuz ve merak ediyorsunuz. Kitabımız benim çok merak ettiğim iki karakterle ilgili: Vampirlerin lideri Tiberius ve onun bir zamanlar sevgilisi olan Caris hakkında! Tiberius öyle bir lider ki hem şehrin efendisi hem de Gölge Varlıkları İttifakında en üst kademedeki insan. Hatta bazen bir sözü bile kanunu hiçe sayabilecek biri. Caris deseniz hakkında çok fazla sır olan bir vampir. Bazı sırlarını ilk üç kitapta öğreniyorsunuz, bazılarını ise sanırım bu kitapta öğreneceğiz! 

When Darkness Hungers - Gölge Varlıklar #5


Vampir Serge ve FBI ajanı Alexis Martin’in hikayesi! İlk kitapta dikkat çeken bir isim vampir Serge. Kötü şans mı yoksa başka bir şey mi orası bilinmez ama bu vampirimizin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Şeytanla baş etme, sırtından vurulma, işkence ve dahası… Artık vampirimizin de mutlu olma zamanı! Mutluluğu getirecek kişi de Alexis! 
 
When Temptation Burns - Gölge Varlıklar #6 


Serimizin ilginç karakterlerinden birisinin daha hikayesi. Kim mi? Ryan Doyle! Ryan Doyle çok değişik bir tür ve kişilik. Kendisi yarı insan – yarı iblis! Kısaca değişik bir çeşit melez! Hikayesinin bilinmezlerle dolu ve acı çeken bir karaktere sahip olduğunu serinin diğer kitaplarında anlıyorsunuz. Doyle’un asıl hikayesini bu kitapta öğreneceğiz gibi gözüküyor. Kadın karakterimiz ise Andy, kendisi bir gazeteci. Merakla beklemekteyim!

İnceleme Takvimimiz 

30.10.2013 - Seri Bilgisi ve Tanıtım

31.10.2013 
Gölge Varlıkları Bir Adım Daha Yakın - The Reading Lady

01.11.2013 - Davet Yorum

02.11.2013 - Nefes Yorum

03.11.2013 - Tutsak Yorum 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...