27 Ekim 2013 Pazar

OKK 19. BLOG TUR: AŞK&ÇİKOLATA&HARLEQUİN, Tehlikeli Oyun - Kim Lawrence, YORUM




Kitap Adı: Tehlikeli Oyun
Kitabın Orijinal Adı: Beauty and Greek
Yazar Adı: Kim Lawrence
Türü: Günümüz Aşk, Beyaz Dizi
Yayınevi: Harlequin Yayınları
Sayfa Sayısı: 112
Çıkış Tarihi: 2013
Puanım: 4,5/5



Arka Kapak Yazısı: Theo Kyriakis, zengin ve karizmatik bir iş adamıdır ve Kyriakis Şirketi'nin, geri planda kalmayı yeğleyen gizli patronudur. Beth ise küçük kardeş Andreas'ın, kendi halinde, gösterişten hoşlanmayan sekreteridir ve patronuna âşıktır. Fakat Andreas ona yüz vermek yerine, Theo'nun eski nişanlısı Ariana ile nişanlanma niyetindedir. Theo, Ariana'nın ne kadar sahtekâr ve ikiyüzlü olduğunu bildiğinden, kardeşinin bu niyetine karşı çıkar. Planını uygulayabilmek için Beth harika bir fırsattır. Beth'i süsleyip püsleyerek Andreas'a sunacaktır. Fakat işler planladığı gibi gitmemeye, aralarında bir yakınlık oluşmaya başlayınca, durum karmaşıklaşır. Her ikisi için de oyun olarak başlayan bu aldatmaca giderek gerçeğe dönüşecektir.



Yorumum: Beth, yedi yaşındayken anne babasını kaybetmiş, büyükannesi tarafından yetiştirilen bir kadındır. Yakışıklı patronuna imkansız olduğunu bile bile aşık olmuştur. Patronu da kendi ağabeysinin eski nişanlısına aşık olmuş, dahası onunla nişanlanmıştır! Tüm hayalleri suya düşen Beth’in imdadına ise Theo yetişir! 



Theo’nun baştaki amacı Beth’i kullanarak, kardeşini Ariana’nın pençelerinden kurtarmaktır. İş Theo’nun umduğu gibi gitmez, çünkü genç adam kendi duygularını planlarına katmamıştır! Bir yandan Beth’i allayıp pullayıp kıza adeta bir Külkedisi Masalı yaşatmakta bir yandan da kendi içinde çelişkilere düşmektedir.

Hoşuma giden güzel bir beyaz diziydi. Tavsiyemdir! Katkılarından dolayı HARLEQUIN YAYINLARI'na çok teşekkür ederiz!



4 yorum:

  1. Benim okumuş olduğum BD'lerden biri daha. Güzel kitap ve güzel yorum. Çikolatalar, kalpler de pek hoş. Konsept dediğin budur:)
    eline sağlık, pek hoşuma gitti. tekrar okuyasım geldi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senden beğendiğin BD'lerin bir listesini istiyorum :))) Dolu BD var, zaman yok! BD'leri önerilere göre okuyorum artık:)

      Güzel iltifatlatın için eşekkür ederim CB! MCX!!

      Sil
    2. tamamdır, listemi yapıp postalıyorum sana. Xx!

      Sil
    3. Teşekkür ettim CB!! XOXO!!

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...