9 Mart 2014 Pazar

Fixed #1: Sana Kapıldım - Laurelin Paige



Kitap Adı: Sana Kapıldım
Kitabın Orijinal Adı: Fixed on You
Yazar Adı: Laurelin Paige
Seri Adı: Fixed
Seri Sıralaması: 1/4
Türü: Günümüz Aşk, Yetişkin
Yayınevi: Elf Yayınları
Sayfa Sayısı: 368
Çıkış Tarihi: 2014
Puanım: 4/5




Tanıtım Bülteni: İnsanları gizlice takip etmek ve hakkında yasaklama emirlerinin çıkarılması Alayna Withers’ın geçmişinin bir parçasıydı. İşletme üzerine yüksek lisansını eline alan Alayna, kendi geleceğini çizmişti. Çalıştığı gece kulübünde yükselmeyi hedefleyecek ve saplantılı aşk sorununu tetikleyecek her türlü erkekten uzak duracaktı. Müthiş plan. Ama Alayna gece kulübünün yeni sahibi Hudson Pierce’i hesaba katmamıştı. Geçmişteki dürtülerini kontrol altında tutmak isteyen Alayna, akıllı, zengin ve yakışıklı tiplerden hep uzak durmaya çalışmıştı. Ama Hudson onu bir kere gözüne kestirmişti. Alayna’yı yatağında istiyordu ve bunu açıkça belli etmişti. Reddedemeyeceği bir iş teklifinde bulununca Alayna için Hudson’ı görmezden gelmek imkansız hale gelmişti. Gittikçe onun dünyasına çekiliyor, çekimine kapılıyordu. Hudson’ın karanlık sırrını öğrendiğinde ise kapılabileceği en kötü adama aşık olduğunu öğrenmesi için çok geç olacaktı. Belki de kusurlu geçmişleri birbirlerini iyileştirmeleri ve sonunda hayatlarında eksik olan aşkı bulmaları için onlara bir fırsat tanıyacaktı.

Yorumum: İlişki sorunları olan iki aşık bir aşk oyununa girerse ne olur?

Hudson, çevresini daha doğrusu annesini inandırabilmek için kendisine sahte sevgili bulmak istemektedir. Çünkü annesi genç adamın geçmişinden dolayı kimseyi sevemeyeceğini düşünmektedir. 

Sahte sevgili rolünü Alayna’dan daha iyi oynayacak biri yoktur. Çünkü genç kız hem güzel, hem akıllı hem de esmerdir. Tam da Hudson’un tarzı!

 Fuar sonrası Pudramla Sana Kapıldım okuması ^^

Hudson’un dediğine göre;  çevrelerinde insanlar varken bu bir oyun ama yalnızken tamamen gerçektir. Ne bir yalan söz ne bir sahte davranış olacaktır ancak bu gerçekliğin içinde sevgi olmayacaktır. 

“Bu maskaralık benim açımdan en çok annem için önem taşıyor. Yaptığım ve söylediğim romantik sözler içimden geliyor olmayacak. Bunu unutmaman gerekiyor. Toplum içinde olmadığımız zamanlarda seni baştan çıkaracağım ve bu kesinlikle içinden geliyor olacak ama asla sevgi ile karıştırılmamalı.”

Alayna kafası karışık bir kızdır ve yaşadığı geçmiş ilişkiler onun peşini bırakmamaktadır. Genç kız öylesine saplantılı bir aşıktır ki ilişki yaşadığı sırada hem kendine hem de karşı tarafa zarar vermektedir. Bu nedenle Hudson’a kendi deyimiyle karışık sinyaller göndermektedir. Alayna, bazen bir buz kadar soğuk bazense bir ateş kadar sıcak davranmaktadır. 

“Birlikte olmadığımız zamanlarda da yine bana aitmişsin gibi davranmanı istiyorum.”

Hudson ise geçmişte yaptıklarının aynını yapıp Alayna’yı üzmekten korkmaktadır. Genç kız ise, saplantılı bir kişi olduğu için genç adama bağlanıp ondan vazgeçemeyeceğini düşünmektedir.
Bir yanda oynadıkları oyun, diğer yanda yalnızken yaşadıkları gerçekler… 

İkilinin oynadığı oyun hızla gerçeğe dönüşürken, sevgi uğruna kendi kabuklarından çıkmaları zor olacaktır.

Seri bilgisi
1.      Sana Kapıldım (Fixed on You)
2.      Found in You
3.      Forever with You
4.      Free Me

Kitabı blog ikizim ve Pudram ile beraber okuduk. Kendi aramızda yaptığımız bu okuma etkinliklerini seviyorum. Pudramın yorumunu ilerleyen günlerde sizlerle paylaşacaktır. İkizimin yorumu için TIK TIK!!

Herkese bol kitaplı günler!! 

2 yorum:

  1. Ben ilk kitabı okudum ama diğerlerini okumaya biraz korkuyorum açıkçası sonunda kötü bir sürpriz olur diye minnacık bir spoiler verseniz de öyle rahat rahat okusam?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de diğerlerini henüz okumadım :( Ondan bişey diyemiyorum.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...