10 Nisan 2014 Perşembe

OKK 25. Blog Tur: İntikam Ateşi ve Geçmişten Gelen Mutluluk - Sarah Maclean, Tanıtım - Duyuru - Takvim





Herkese merhaba,

OKK’nın 25. Blog Turu’nun konukları Nemesis Yayıncılık’tan çıkan, Sarah Maclean’ın The Rules of Scoundrels serisinin iki kitabı olan İntikam Ateşi ve Geçmişten Gelen Mutluluk!

Kitaplarımızı tanıyalım

İntikam Ateşi


Michael Bourne, topraklarını kumarda kaybedince elinde malikânesi ve unvanından başka hiçbir şeyi kalmaz. Ancak aradan geçen yıllar ona iyi davranır ve kaybettiklerinden daha fazlasını aynı yolla kazanır: kumarla. Elde edemediği tek şey çocukluğunu geçirdiği Falconville topraklarıdır. 

Çocukluk günlerinden kalma eski bir kıpırtı, insanın kalbini yeniden attırabilir.

Penelope Marbury’nin evlilik yaşı geçmiştir. Babası onun hayat arkadaşı bulmasını kolaylaştırmak için, sahip olduğu Falconville topraklarını da kızının çeyizine dahil eder. Bu haber kısa sürede yayılır ve birçok erkek gibi Michael’ın da dikkatini çeker. Kendisini, bir vakitler kaybettiği topraklarına götürecek yolu bulduğunu düşünmektedir.

"MacLean rakipsiz."
Chicago Tribune

"Enfes Bir Hikâye."
Eloisa James


Geçmişten Gelen Mutluluk


Sosyetenin yakın markajındaki Philippa için inanılması güç olan şeylerin başında ‘aşk’ gelmektedir. Hayatını yaşıtları gibi mutlu bir evlilik kurma yolunda harcamaya niyeti yoktur. Onun için en önemli şey bilimdir. Soğuk bir laboratuvarı sıcak bir eve tercih eder. Öte yandan üzerindeki evlilik baskısından da kurtulmalıdır. Kendisi için uygun görülen eş adayıyla evlenecek ve üzerine düşen görevleri yerine getirdikten sonra kalan vaktini kendini bilimsel anlamda geliştirmeye adayacaktır. Yapması gereken tek şey evlendiğinde yerine getirmek zorunda kalacağı görevleri ona anlatacak birini bulmaktır. Bunun için de çalabileceği en yanlış kapıyı çalar ve Londra’nın önemli kumarhanelerinden birinin ortağı olan Cross’dan yardım ister. 

Cross’un ise Philippa’yla ilgili bambaşka planları vardır. “Sarah MacLean zekice kurgulanmış romanları ve orijinal karakterleriyle sizi heyecanlandıracak. İyi bir kitap okumayı hak ettiğinizi düşünüyorsanız bu kitabı kaçırmayın.” Linda Howard


Tur Takvimimiz

10 Nisan 2014
Duyuru – Çekiliş – Takvim

11 Nisan 2014
Kitap Tutkusu – Historical Serilerinde Yaratıcı Bir Dokunuş
Fighting!!  - Soyluluk Unvanları

12 Nisan 2014
İntikam Ateşi Yorum
Pudra Tozu
Kitap Tutkusu
Kütüphanemden Kitap Manzaraları
Fighting!!

13 Nisan
Kütüphanemden Kitap Manzaraları – Sarah Maclean Röportajı
Pudra Tozu – İncirli Pudingin Gizemi

14 Nisan 2014
Geçmişten Gelen Mutluluk
Pudra Tozu
Kitap Tutkusu
Kütüphanemden Kitap Manzaraları
Fighting!!

Çekiliş için TIK TIK!! 


Katkılarından dolayı Nemesis Yayıncılık'a teşekkür ederiz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...