21 Nisan 2014 Pazartesi

Asla Başkasını Sevme - Susanna Dubot

Kitap Adı: Asla Başkasını Sevme

Kitabın Orijinal Adı: Never Love Another
Yazar Adı: Susanna Dubot
Türü:Historical romance, Aşk, Dram
Yayınevi: Altın Bilek Yayınları
Sayfa Sayısı: 80
Çıkış Tarihi: 2012
Puanım: 4/5



Arka Kapak Yazısı: Louis ile Felix’in güçlü aşkları, her şeye rağmen mutlu olmalarına yetecek miydi?...

Felix, annesine rağmen Louis ile birlikte olmaya cesaret edememiş ama kader onları birbirlerine muhtaç hale getirmişti. Şimdi Felix’in başına gelenlerden sonra, Lady Atherton yumuşayacak ve bu aşka saygı gösterecek midir?...

Uzun yıllardır pek çok takma isimle onlarca muhteşem aşk öyküsü yazan Susanna Dubot, ilk defa tüm eserlerinin kendi gerçek adıyla yayınlanmasına izin verdi. Asla Başkasını Sevme, pek çok aşk romanı arasında, kendisine film çekilme başarısı da yakalayan, yazarın ilk ve en önemli romanıdır.

Dubot, yeni romanlarıyla da aşkı ve insanlığı bize anlatmaya devam edecek…

“Sevgiyi anlamak için bazen çok klasik hikayelere başvururuz,  bazen de hiç olmadık kahramanların peşinden gideriz. Bu kitaptaki şaşırtıcılık, olmadık bir karakterin bize hissettirdiği bu sıradan aşkın içimizi kıpır kıpır etmesi. Derin bir duygunun sığdığı şaşırtıcı  derecede küçük bir kitap. Tebrikler Dubot!”
Boston New Bookreview

“Ah sevgili Louis, nasıl bir kadınsın sen…”
Sally Mortbane – Pasific Newsweek Magazine


Yorumum: Kısacık, 80 sayfalık bir öykü Asla Başkasını Sevme. Louis ve Felix, daha çok küçükken birbirlerinin arkadaşıdırlar ve zamanla da aşık olmuşlardır. Ama önlerinde çok büyük bir engel vardır. O da Felix’in bir Baron’un oğlu, Louis’nın ise bir çiftçinin kızı olmadır.

Araya giren bir sürü sorun ve engel ikilimizi ayırmıştır. Louis, babasının çiftliğindeki yaşlı bir kahya ile evlenmiş, Felix askere gitmiştir. Genç adam askerden geldiğinde tamamen aklını kaybetmiş durumdadır. Louis de o sıralar dul bir kadın olduğu için tek sevdiği adamı evine almış, onu iyileştirmek için elinden geleni yapmıştır.

“Oğlu ve kızı dışında, Felix’ten başka kimseyi sevmemişti – kocasını bile…”

Asla Başkasını Sevme ile bir kadının aşkının iyileştirme yeteneğine şahit olacaksınız. Kısacık bir hikaye olmasına rağmen, içinde anlatılan aşk bir o kadar da büyüktü. 


Kitabımızı Kütüphanemden Kitap Manzaraları ve One Better Day ile okuduk. Yorumları için isimlere tıklamanız yeterli.

Herkese bol kitaplı günler!!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...