2 Mart 2014 Pazar

Kitap Alışverişlerim - 18: CNR Kitap Fuarı (Fuar Hep Olsun, Pudram Hep Bize Gelsin ^^)





Herkese merhaba!! 

Başlığımda da dediğim gibi "Fuar Hep Olsun, Pudram Hep Bize Gelsin!". Fuar alanına yakın oturduğum için Sevgili Pudra Tozu misafirim oldu. (Şu anda hala misafirim ^^). Arkadaşımla  iki-üç günde olsa aynı evde hayatı paylaşmak çok keyifli. Ben ki uykusuzluğa dayanamam ama iki gündür günde dört saatlik uyku ile duruyorum ama kesinlikle değer! Şimdi fuar yazıma geçeyim:
Dün canlarımla (Pudra Tozum ve blog ikizim) beraber  İstanbul CNR Kitap Fuar’ındaydık. Çok güzel, eğlenceli bir gün geçirdik. 

Fuar çok tenhaydı. Ben bunun ilk gün olmasına ve CNR’ın çok duyulmamasına bağlıyorum.
Yayınevlerinden Pena, Pegasus, Altın Bilek, Epsilon, Ephesus vardı. Özellikle Pena’nın standına bayıldım. Afiş olsun, duvardaki raflar olsun gerçekten çok güzeldi. Bir de renklerin uyumu! Kırmızı kırmızı. :)


Altın Bilek'in standı da ayrı güzel ve dolu doluydu. Çünkü sadece kendi kitaplarını değil Koridor ve Arkadya'nın da sevilen kitaplarını satıyordu. Hem de %40 indirimle! Bu fırsat kaçmaz derim ben. Ayrıca Kuzey Güney afişi ne kadar da güzel duruyor değil mi? 



Pegasus Yayınları'nın standı. Yayınevinin serileri karton içine koyma fikrini sevdim. Ancak ben de ne yazık ki bu serilerin kartonlanmış hali yok. 


Artemis standından birşey almadım. Çünkü hem fiyat olarak internetten farklı değildi hem de elimde okuyacak Artemis kitapları çok fazla var. Seri devamlarını okumadan bir sonraki kitapları almak istemedim. 



Gelelim aldığım kitaplara.



Aklımdaki tüm kitapları aldım. Ne eksik ne fazla! En çok canım yazarım Elizabeth Hoyt’un kitabına kavuştuğum için mutluyum. Yalnız çok ince.  -_-  




Koridor Yayınları’ndan okumak istediğim ve elimde olmayan üç kitabı aldım. Kelebek’i çok merak ediyorum. Gazap ve Geceyarısı Tutkusu’nun olduğu serilere henüz başlamadım. Okumalıyım. ^^

  

Penalarım <3 Bu kitaplarla birlikte tüm Penalar kitaplığımda oldu artık! Hepsi birbirinden güzel  :)



Elizabeth Hoyt, yazarım <3


İmzalı Alper Canıgüz romanım.



İkizimle beraber okumayı istediğimiz Pegasus'un fantastik kitapları ^^Bu kitapları Pudram sayesinde öğrendim. Eee ikizler üzerine yazılmış bir kitap olunca ikizimle beraber okumak istedik.


Bir arada olunur da yemek faslı olmadan olur mu? Kahvaltımız ve öğle yemeğimiz. İkizim çok uzun yoldan geldi. Kesin kahvaltı yapmamıştır diye düşünmüştük ki doğru düşünmüşüz. Beraber içilen çayların tadı da bir başka oluyor.
 


Altın Bilek Yayınları'nda Sana Kapıldım kitabı 12,50 idi. Görür görmez üçümüz de hemen aldık ve hatta okumaya başladık bile! İkizim ben de kalamadığı için bizden ayrı başladı kitaba ama olsun nerde olursak olalım beraber okunan kitapların yeri ayrı oluyor!

Eve geldiğimizde beni kocaman bir kargo kutusu bekliyordu. Bir arkadaşımdan süpriz bir kargo paketi aldım. Kargomu ilerleyen günlerde sizlerle paylaşacağım!
 
Herkese bol kitaplı günler!!



7 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...