24 Aralık 2014 Çarşamba

Aşk Reçetesi - Helen Bianchin



Kitap Adı: Aşk Reçetesi
Kitabın Orijinal Adı: The Andreou Marriage Arrangement
Yazar Adı: Helen Bianchin
Türü: Günümüz Aşk, Beyaz Dizi
Yayınevi: Harlequin Yayınları
Sayfa Sayısı: 112
Puanım: 5/5



Arka Kapak Yazısı: Loukas otuzlu yaşlarının sonlarındaydı. Uzun boylu, geniş omuzlu, kemikli ve sert yüz hatlarına sahip, son derece çekici bir erkekti. Zekâ saçan koyu renk gözleri ve mükemmel kıvrımlı dudakları, bir kadını kolayca baştan çıkarabilirdi. Ancak tüm bu mükemmel görünümü ve şık giyimi, kontrollü görünümünün altında yatan ve doğuştan gelen acımasızlığını saklamaya yetmiyordu.

Alesha, babasının vasiyetine eklediği şartın yarattığı yıkıcı etkiyi, giderek daha fazla hissetmeye başladı. Dimitri’nin vasiyetini yeniden gözden geçirip, tek çocuğu Alesha’ya kalacak olan diğer yüzde ellilik hisse için böyle bir şart koşması inanılır gibi değildi.

Yorumum: Geçenlerde blog ikizimKütüphanemden Kitap Manzaraları ve canım One Better Day ile beyaz dizi hakkında konuşuyorduk. Favori BD’lerimizden bahsederken aklıma Aşk Reçetesi geldi. Hazır konuşurken madem bu kadar övdüm tekrar okuyayım dedim. Baktım blogda da yorumu yok, onu da yapayım derken bir beyaz dizi yorumu ile karşınızdayım.

İsimlerden de anlaşılacağı gibi kitabımız bir Yunan bd’si. Alesha, geçmişte yaşadıkları ve yaptıkları nedeniyle babası tarafından vasiyetine bir madde eklenir. Eğer ki bu kadar emek verdiği şirkete sahip olmak istiyorsa Loukas ile evlenmek zorundadır.



Genç kadın önce bu fikre karşı çıkar ama sonra şirketi için mecburen kabul eder. Loukas ile fiziksel bir ilişki yaşayacak, duygusallıktan tamamen kaçınacaktır. Ama evdeki hesap çarşıya uymaz.


Loukas ise genç kadının güzelliğinden etkilenir ve bu etkilenmesini de hiçbir zaman saklamaz. Ancak, Alesha’nın geçmişte yaşadıkları nedeniyle de temkinli davranmak zorundadır. Bakalım Alesha geçmişi arkasında bırakacak mıdır?

Duygu dolu, sıcak bir beyaz diziydi. Tavsiyemdir!

2015 yılında daha çok bd okumaya karar verdim. Hatta blog ikizimin favori kitaplarına sulanmayı birinci görevim ilan ettim. Kıskançlık mı? Hiç de bile -_- Amacım favori bd'lerini okuyarak mesajlarla ikizimi taciz etmek! O mesajlardan apayrı, komedi yorumlar çıkar o da ayrı bir konu :p


Not 1: Blogumda yorumladığım tüm kitapların listesine buradan ulaşabilirsiniz.
Not 2: Bu yazıyı “kitaptutkum.blogspot.com” dışında herhangi bir blog/forum/internet sitesinde okuyorsanız, şahsımın bilgisi dışında ÇALINMIŞ DEMEKTİR!!
 


Herkese bol kitaplı günler!!

7 yorum:

  1. İkis kahkaha attım :D Sulan artık alıştım bu kaçıncı -_- birlikte okuyacağız ki *_*

    YanıtlaSil
  2. Ben de beyaz dizi cok severim. Bu kitabi okuyacağım. Yorum icin teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, acaba şöyle kadın karakterin mıymıntı olmadığı, erkeğin onu aldattığını bilmesine rağmen ya da kaba davranmasına rağmen onu istemeden öpse bile ay kendime karşı koyamıyorum ne güzel öpüşüyor deyip hülyalı hülyalı dolaşmadığı ,gururlu bir kadın karakteri olan bir beyaz diziye rastladınız mı acaba?Bu kitap nasıl mesela ya da önerebileceğiniz herhangi bir kitap var mı? Beyaz dizi de olabilir normal romantik bir kitapta

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, aslında bu soruyu beyaz dizileri benden daha fazla okumuş olan kütüphanemden kitap manzaralarına sorarsanız çok daha iyi olur :) O siz daha güzel önerilerde bulunacaktır. :)

      Sil
    2. Cevapladığınız için teşekkür ederim :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...