16 Ağustos 2015 Pazar

Dare Me #2: Sevgilimibuldum.com - Christine Bell



Kitap Adı: Sevgilimibuldum
Kitabın Orijinal Adı: Down and Dirty
Yazar Adı: Christine Bell
Seri Adı: Dare Me
Seri Sıralaması: 1/3 + 1 novela
Türü: Günümüz Aşk, Yetişkin, Romance
Yayınevi: Nemesis Yayınları
Sayfa Sayısı: 256
Basım Tarihi: 2015
Puanım: 4/5


Arka Kapak Yazısı: Cat Thomas, çalkantılı ilişkilerin kadınıdır. Hayatına giren erkeklerin hepsinde bir kusur bulmayı başarır. Hiçbiriyle gerçekten ciddi bir ve uzun vadeli bir ilişkiye giremez. Bunun suçlusu da asla kendisi değildir. Tamamen 'kusurlu' erkekler yüzünden bu haldedir. Sonuçta üstünü biraz kazıyınca, hepsinin yaldızları dökülüp defoları ortaya çıkmaktadır.

Bir gün, lise aşkı ve ağabeyinin en yakın arkadaşı Shane Decker çıkagelir. Yıllar sonra ilk kez bir araya gelirler ve aralarında karşı konulması güç bir çekim oluşur. Yalnız bu defa bir sıkıntı vardır çünkü Cat, ne kadar derine kazırsa kazısın, Shane'in farklı bir yüzünü göremiyordur. Shane hep aynı adamdır; aynı mükemmel adam. Ezberi bozulan Cat için işler sarpa sarmıştır.

Eğlence zaten kaçınılmazdır da; ya aşk? Hem de en mükemmelinden… Mümkün müdür?

Yorumum: Christine Bell favori yazarlarımdan birisidir. Ne zaman kitabı çıksa hemen alıp okumaya çalışırım. Sevgilimibuldum.com kitabını da ilk çıktığı gibi almıştım ama araya başka kitaplar girince biraz geç okumak durumunda kaldım. 

Kitabımız 256 sayfa, yani kısacık. Vaktiniz varsa elinize aldığınız gibi biten türden. Yazarın tarzını biliyor ve seviyorsanız sizi yanıltmayacak bir kitap. Tabii her kitabında ufak tefek farklılıklar olmak kaydıyla.


Cat Thomas, serinin ilk kitabındaki ana erkek karakteri Galen’in kız kardeşi. Shane ise seriye bu kitapla dahil olmuş. Kızımız, aşka inanmayan ne zaman işler ciddiye binse hemen arkasına bile bakmadan kaçan biri. Shane ise Cat’i kazanmaya yemin etmiş bir adam. Geçmişi, geçmişte yaşananları geride bırakarak Cat için elinden geleni yapacak biri. Buna Cat’i sinirlendirmek uğruna kıskandırmak da dahil. 

Cat ise yaşananları gereklilik ya da fiziksel çekime bağlamaya kararlı. İki inatçı keçiden bakalım kim pes edecek?

Dare Me Seri Sıralaması
1.      Sürpriz Balayı (Down fort he Count) – Galen Thomas ve Lacey
2.      Sevgilimibuldumcom (Down and Dirty) – Cat Thomas ve Shane Decker
2,5. Down the Aisle – Galen ve Lacey novella
3.      Down on Her Kness – Rafe ve Courtney

Yazar bu kitabında beni biraz şaşırttı. Okuduğum diğer üç kitabından farklı bir tarzda yazmıştı. Belki erkek karakterin bu kadar ısrarcı olması ya da kadın karakterin kaçma eğiliminde olması buna etkendir. Çünkü okuduğum başka kitaplarında konu temeli genellikle aynıydı. Ayrıca bu kitapta cinsellik daha fazla yazılmıştı.

Christine Bell kitaplarını seviyorum. Yayınevinin yazarın kitaplarını hızlı bir şekilde çıkarması dileğiyle.

Not 1: Blogumda yorumladığım tüm kitapların listesine buradan ulaşabilirsiniz.
Not 2: Bu yazıyı “kitaptutkum.blogspot.com” dışında herhangi bir blog/forum/internet sitesinde okuyorsanız, şahsımın bilgisi dışında ÇALINMIŞ DEMEKTİR!!

Herkese bol kitaplı günler!!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...