23 Ekim 2014 Perşembe

Million Dolar Duet #2: Milyonluk Günahkar Düet - C. L. Parker


Kitap Adı: Milyonluk Günahkar Düet
Kitabın Orijinal Adı: A Million Guilty Pleasures
Yazar Adı: C. L. Parker  
Seri Adı: Million Dolar Duet
Seri Sıralaması: 2/2
Türü: Günümüz Aşk, Yetişkin
Yayınevi: Novella Yayınları
Sayfa Sayısı: 288
Basım Tarihi: 2014
Puanım: 5/5

Arka Kapak Yazısı: Hollywood muhtemelen aşk hikâyemizin haklarını satın almayacaktı ya da isimlerimizi ışıklı panolarda göremeyecektik fakat kendi dünyamızda gişe rekortmeniydik.

İki milyon dolar, Noah Crawford'a hayatında tanıyabileceği en büyüleyici kadını verdi. Ancak güzel ve masum Lanie'nin, bedenini neden sattığını öğrendiğinde genç adamın onu özgür bırakmak dışında yapabileceği hiçbir şey yoktu. Peki Noah aralarında seksten daha derin ve kaybetmeyi göze alamayacakları kadar güçlü bir bağ olduğunu bilmiyor muydu?

Alınıp satılması imkânsız bir aşk için her şeyi ateşe atmak anlamına gelse bile Lanie'nin, artık birbirlerine ait olduklarını ona kanıtlamaktan başka çaresi yoktur. Ne var ki, onları bekleyen büyük tehlikeden ikisi de habersizdir.

"Romantizmin ve tutkunun doruklarında gezinen iç gıcıklayıcı erotik düet kaldığı yerden devam ediyor."
- Amazon-

"Nefes kesici, tehlikeli ve bir o kadar seksi."
- Romantic Times-

" C. L. Parker çaresizlikten doğan bir macerayı, sıra dışı bir aşk hikâyesine dönüştürmeyi başarmış. Kesinlikle okumaya değer."
-Cosmopolitan-


Yorumum: Novella Yayınları'ndan Ağustos ayında çıkan Milyonluk Kirli Sır kitabının ikincisi olan Milyonluk Günahkar Düet Ekim ayında bizlerle oldu. Böylece iki kitaplık mini bir serinin sonuna geldik.

Kitabımız, ilk romanın tam da bittiği yerden başlamaktadır. Laine'in annesi hastaneye kaldırılmıştır ancak bu kez güzel bir gelişme vardır. Laine hem ailesinin yanında kalmak hem de Noah'ın onun yanında kalmasını istemektedir. Genç kız bu konuda şansını zorladığını bilmektedir ancak kalbinden geçenler belki de gerçek olacaktır.

Noah, tam anlamıyla Laine sırılsıklam aşık olmuştur. O da genç kızın sürekli yanında olmasını istemektedir ancak Laine'in annesinin hasta olması bunu zorlaştırmaktadır. Ama durun bir dakika burada Noah Crawford'dan bahsediyoruz, öyle değil mi? Engel tanımaz Noah bunun da bir yolunu bulur. :p

Ancak her şey göründüğü gibi toz pembe gitmeyecektir. İkilinin en önemli sırrı açığa çıkmak üzeredir. Aşkları bunun üstesinden gelecek midir?

Seri Sıralaması
1. Milyonluk Kirli Sır (A Million Dirty Secrets)
2. Milyonluk Günahkar Düet (A Million Guilty Pleasures)

Kitabımız yine Laine ve Noah'ın gözünden anlatılmaktadır. Bu tarz anlatımları çok seviyorum. Özellikle erkek karakterlerin düşüncelerini duymak çok kitapta karşılaşacağımız  bir şey olmadığı için bu kitap ben de ayrı bir yerde oldu. İkilimizin düşüncelerine bir de David'inkiler eklenmişti. İşte bu kısma okurken hem çok şaşırdım hem de mutlu oldum. Çünkü onun neden böyle olduğunu, neden Noah'ı düşmanı olarak gördüğünü anlıyoruz.

İkinci kitabımız 288 sayfa. Aslında tüm bu olanlar tek bir kitaba sığdırılabilirmiş ama iki kitaplık mini bir seri olmuş. İki kitapta çıktığına göre, seriyi beklemeden okumak isteyenler için bire bir.

Not 1: Blogumda yorumladığım tüm kitapların listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Not 2: Bu yazıyı “kitaptutkum.blogspot.com” dışında herhangi bir blog/forum/internet sitesinde okuyorsanız, şahsımın bilgisi dışında ÇALINMIŞ DEMEKTİR!!

Herkese bol kitaplı günler!!

2 yorum:

  1. Güzel bir seriye benziyor. 2 kitap hem de, pek bir şey değil. :D
    Bu arada sana Dart ödülü verdim. Bakarsan sevinirim. :D http://kitapkaravani.blogspot.com.tr/2014/10/d-d-dm-dart-odulu.html

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence güzel bir seri :)) Yorum ve ödül için teşekkür ederim :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...