15 Ekim 2014 Çarşamba

Kitap Alışverişlerim - 26: Pegasus Alışverişim *_*



Herkese merhaba!!!

Fuar öncesi bir alışveriş yapayım istedim ve bir dolu Pegasus kitabı aldım. İşte o mükemmel fotoğraf *_*


Çok uzun zamandır almak istediğim Pegasus kitaplarım vardı. Hatta listemde 50 numaraları gördüm artık. Olmuyor bu böyle en iyisi ilk etapta çok okumak istediğim kitapları almalıyım dedim ve kocaman bir kitap alışverişi yaptım. *_*


En çok kitabını aldığım yazar P. C. Cast’tan başlayayım. İlk zamanlar Gece Evi serisini takip ediyordum. Hatta ilk Pegasus kitabım olur serinin ilk kitabı. Sonra bu seriyi malum sebeplerden dolayı bıraktım ama Tanrıça serisine devam ediyordum. En son üçüncü kitap olan Işık Tanrıçası çıkar çıkmaz okumuştum. O zamanlar blogum olmadığı için serinin ilk üç kitabının yorumları ne yazık ki yok. Sonra da severek okusam da başka kitaplara yöneldim ve ben romanları alana kadar da seri bitti! Aslında bu duruma seviniyorum çünkü yenisini beklemek zorunda değilim. (Kih kih kih :p)


Mitoloji en sevdiğim fantastik konulardan biridir. Tanrıça serisini de severek takip ettiğim düşünülürse Partholon Masalını da severim dedim. Zaten kitaplar ilk çıktığı andan beri ilgimi çekiyordu. 


Ruh Çığlığı serisine bir an önce başlamak istiyorum. Araya çok kitap girmezse yakın zamanda blogumda yorumunu görebilirsiniz.

Ölümcül Kaçış, serisi hakkında hem olumlu hem olumsuz yorumlar okudum. Bu bakımdan kitabı okumak konusunda kararsızdım. Ancak filmin fragmanını görünce bu seriye başlamalıyım dedim. İlk kitabı aldım, beğenirsem –büyük ihtimalle beğeneceğimi düşünüyorum- devamını okuyacağım.

Gena Showalter’ın Karanlığın Efendileri serisinin sadece ilk kitabını okudum ve tam anlamıyla bayıldım. Yoğunluğum sebebiyle devamını okuyamadım ama dördüncü kitap çıkmışken almamak olmazdı. 


Fırtına, konusunu ilk okuduğum anda hemen okumalıyım dediğim kitaplardan biri. Hatta bu kadar kitap içinden okumak için seçtiğim ilk kitap. Ortaları yeni geçtim, yakında yorumlayacağım.

İdhun Günlükleri *_* Ciltli kitaplara ayrı bir zaafım var ve bu romanın kapak tasarımı bir harika! Yorum yaparken bahsedeceğim için iç kapak ya da tasarımla ilgili bir fotoğraf koymadım.  Konusu ise ayrı bir cezp edici.


Ölüm Oyunu. Seneler önce (yanlış hatırlamıyorsam ortaokul zamanlarımda) filmini izleyip çok etkilenmiştim. Romanı okumamak olmazdı. Ayrıca sonunu hatırlamamamda büyük bir avantaj! 

Cadıların Keşfi için kısa ve öz <3_<3 ifadesini kullansam?



Nicole Cornick çok merak ettiğim ve blog ikizimle de üzerinde bol bol konuştuğumuz bir yazar. Kitabın konusunun klişelerden uzak olması ilk dikkatimi çeken şey. Umarım yazarın tarzını severim.

Sophie Jordan, daha önce hiç okumadığım bir yazar. Yazarın hem historicalları hem de fantastik kitapları var. Tarzını da merak edince şansımı historicaldan yana kullandım. 

Kalp Asla Unutmaz. Ahh ama bu kapağa ölünür! *_* Serinin ilk kitabını okumuş ve bayılmıştım. Diğer kitapları da var ama henüz okuyamadım. Blogda da yorumu olmayınca ilk kitaptan itibaren seriyi okumaya karar verdim. 

Bana Bir Aşk Borçlusun. Fotoğrafını çekmeyi unutmuşum -_- . Susan Mallery tarzını sevdiğim bir yazar. Bu serisine yeni başlayacağım. Seveceğimi düşünüyorum. 


SEP!! Pudra Tozu sayesinde tanıştığım muhteşem yazar. Seriye beşinci kitaptan başlamam bile yazarı sevmeme engel olamadı. :p Eksiklerimi tamamladım.


Çıkan tüm kitapları tamamladım ama bir türlü okumaya başlayamadım. :/


Sherrilyn Kenyon kitaplarının birine başlayana kadar dördüncü de çıktı. İlk kitabı aldım, yazarın tarzını severim diye düşünüyorum. 

Bu kitapların hepsini bir an önce okumak istiyorum. En iyisi ben bir aylık izne çıkayım :p


Not 1: Blogumda yorumladığım tüm kitapların listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Not 2: Bu yazıyı “kitaptutkum.blogspot.com” dışında herhangi bir blog/forum/internet sitesinde okuyorsanız, şahsımın bilgisi dışında ÇALINMIŞ DEMEKTİR!!

12 yorum:

  1. hay maşallahhh!!
    idhun günlükleri kapağıyla hemen ilgimi çekti içeri de güzelse oh ne âlâ.
    bi de cadıların keşfini merak ettim, cadıları hem severim hem de o kalpler tamamdır dedirtti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha ^^
      İdhun'un konusu da ilgimi çekmişti. Büyücüler, severim bu konudaki kitapları :)
      Cadıların Keşfi bir an önce okumalıyım dediğim kitaplardan, çok umutluyum kendisinden :)))

      Sil
  2. Sorması ayıp ne kadar etti bu kitaplar? Ve nerden aldın? Hani internettense hangi site? Bir de fuar öncesi almak mantıklı bilmiyorum . O yüzden soruyorum. Ben de alacaktım fuarımı beklesem acaba diyorum şimdi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sorulara tek tek cevap vererek yanıtlayım :)

      1. Kitapların tam fiyatını bilemiyorum. Çünkü sadece bunları almadık, kardeşime de kitaplar aldık.
      2. Kitapları Pegasus Yayınevi'nin Cağaloğlu deposundan aldık. Aynı miktarda indirim olduğu için depodan almak mantıklı geldi.
      3. Yolumun üzeriydi, hazır gitmişken uğrayıp kitapları da alayım dedim. Fuarda başka yayınevlerinden de kitap alacağım için taşıma işi ciddi bir problem :(

      Yorum için teşekkürler :)

      Sil
  3. Bu ay gerçekten batmış olmalısın!!

    YanıtlaSil
  4. Sensiz Olmaz'ı ben de istiyorum ama bizde daha çıkmadı. :/ İhtiras Tutsağı'yla Şehvetin Kölesinin de yorumlarını okumuştum ama hala kararsızım. :) Güzel bir alışveriş olmuş. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kresley Cole'u okumadım ama seveceğimi düşünüyorum. SEP okumak için can attığım bir yazar.

      Teşekkür ederim :)

      Sil
  5. Kitaplarına bayıldım!!!! @_@

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...