24 Kasım 2012 Cumartesi

Chicks with Sticks Serisi: Seviyor Sevmiyor-Heidi Betts



Kitap Adı: Seviyor sevmiyor
Kitabın Orijinal Adı: Loves Me, Loves Me Knot
Yazar Adı: Heidi Betts
Seri Adı: Chicks with Sticks
Seri Sıralaması: 2/3
Türü: Günümüz Aşk
Yayınevi: Ephesus Yayınları
Sayfa Sayısı: 311
Çıkış Tarihi: Temmuz/2012
Puanım: 7/10




Kapak Yazısı: "Leziz, eğlenceli, romantik!"
Susan Andersen

"Heidi Betts'in mizahla duygusallığı harmanlayan özel bir yeteneği var. Bu da onun çağdaş romantizm yazarları arasında yükselmesini sağlıyor."
Lisa Kleypas

Bu, ortalama bir aşk düğümü hikâyesi değildir.

Jenna Langan, ne istediğini bilen biridir ve bunu haftalık örgü grubundaki en iyi arkadaşlarıyla paylaşır. Jenna'nın istediğine sahip olabilmesi için herhangi bir erkeğe ihtiyacı yoktur, yalnızca bir tanesi dışında... Bir polis olan Gage Marshall ile olan evliliğinin kötü bitmesi, her zaman hayalini kurduğu bebeğe sahip olamayacağı anlamına gelmemektedir. Şimdi, Jenna'nın en sevdiği fuları, yarım kalmış bu hikâyenin kahramanlarını birbirine yeniden bağlamaya başlayacaktır.

Gerçek aşk karmaşıktır. İlmek ilmek örmek gerekir.

Beklenmedik bir baştan çıkarma eylemi kabul edilebilir bir cazibe oyunudur, peki ya damızlık olarak kullanılmak? Hayır, teşekkürler. Bebek sahibi olmamak için Gage'in kendince nedenleri vardır ve evliliklerinin bitmesinden bu yana fikrini değiştiren bir şey olmamıştır. Ta ki Jenna bu düşünceyi onun aklına sokuncaya kadar. Şimdi Gage, eski eşi Jenna'nın hamile olup olmadığını öğreninceye dek onun yanından ayrılmayacaktır. Dahası, birlikte geçirdikleri zaman arttıkça Gage'in tüm nedenleri de bir bir kaybolacaktır.


Güzel bir Heidi Betts romanıydı. Ama ilk kitabı daha çok sevdim. Bu kitap daha duygusal ve aşk temalıydı. Ben de ilk kitap gibi komik beklediğim için beklentimin biraz altındaydı. 
Jenna ve Gage'in ilişkisi çok hoşuma gitti. Boşansalar bile içten içe birbirlerinden kopmamışlardı. Hoş bir hikayeydi.

Kitabın kapağı ve her bölüm başındaki örgü yumakları çok hoşuma gitti. Yalnız çeviri çok kötüydü. Cümlelerin %70 kadarı devrikti ve sürekli Jenna ve Gage kelimeleri tekrarlanıyordu. Kitap hakkındaki tek olumsuz eleştirim bu konuda.

Keyifli okumalar!!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...