28 Ağustos 2014 Perşembe

Kitap Alışverişlerim - 25: Biraz Kitap, Biraz Şikayet



Herkese merhaba!

Birkaç kitap alışverişi ve azıcık hüsranla sizlerleyim. Yine Kitap Sihirbazı ve yine sorunlar! Eee bu kadar şikayet ediyorsan sen de sipariş verme bu siteden diyeceksiniz ama ne yapayım kitap fiyatları ucuz. Çok kitap alan biri olarak en uygun fiyatlı olana yönelmek hakkım ama her seferinde de sorun yaşamaktan gerçekten sıkıldım.


Şikayet kısmına gelince 21 Temmuz’da verdiğim siparişim 25 Temmuz’da elime ulaştı. Kargo gelince çok şaşırdım, çünkü bu kadar çabuk gelmesini beklemiyordum. Paketi açınca 2 adet Uçuşta kitabımın (biri blog ikizimindi) olmadığını gördüm. İlk başta yanlışlık yapıldığını düşündüm ki faturada kitaplar gözüküyordu. Bayram tatili de başladığından iletişime geçmek için tatil sonrasını bekledim. 31 Temmuz’da iletişime geçtiğimde ellerinde olan kitapları bekletmek istemeyip gönderdiklerini iki gün için de eksik olanları yollayacaklarını söylediler. Aradan bir hafta geçip hala gelmeyince 7 Ağustos’ta tekrardan iletişime geçtim. Tedarikçiden bekliyoruz dendi, her zaman söyledikleri bu. Sürekli tedarikçileriyle problem yaşıyorlar. Bu bir ticaret işi tabiî ki de her şey istediğimiz gibi gitmez ama sürekli sorun yaşanıyorsa?... 

Kitap her yerde var, tedarikçinizle nasıl sorun yaşıyorsunuz bilmiyorum ama en kısa zamanda kitaplarımın gönderilmesini istiyorum dediğimde kitabın baskısı tükenmiş yeni baskı göndereceğiz size dediler. 



Ve gelen kitabın birinci baskı olması ne kadar manidar değil mi? Uçuşta kitabı o kadar kapış kapış satılıyor ki bana gelene kadar eminim ki ikinci baskı da tükenmiştir, benim kitaplarımı sahaflardan bulmuşlardır!



Ve geri kalan kitaplarım. Kalbimi Salla'yı yorumladım bile. Hırsız için Tehlikeli Kızıl'ı okumayı bekliyorum. Onun İçin Öl, novellayı almazsam olmazdı. :p

İleride yine bu siteden sipariş verebilirim, çünkü ucuz!



Bunlarda DR indiriminden aldığım kitaplar. Doctor Who Shada, ikizimin gözdesi. Ben de okuyayım dedim. Kader Ağları ilk çıktığından beri listemdeydi ve Sağdan İkinci Mezar daha ilkini okumadım, çok övülen bir seri olduğundan ikinci kitabı da alayım dedim. 


Ve ikizimin bana aldığı kitaplar *_* Hepsi de istediğim kitaplardı. Özellikle de Anna Campbell *_* Bir an önce okumak istiyorum. 



Not 1: Blogumda yorumladığım tüm kitapların listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Not 2: Bu yazıyı “kitaptutkum.blogspot.com” dışında herhangi bir blog/forum/internet sitesinde okuyorsanız, şahsımın bilgisi dışında ÇALINMIŞ DEMEKTİR!!

Herkese bol kitaplı günler!!




14 yorum:

  1. Ben kitapyurdu dışında her alışveriş sitesinde sorun yaşıyorum. Gerçi kitapyurdu'ndan gelen bazı kitaplar çok tozlu oluyor o ayrı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kitapyurdu'ndan hiç sipariş vermedim ama kimden duysam çok memnun. Bir dahakine deneyebilirim. :))

      Sil
  2. Aa çok şaşırdım,2 kere Kitap Sihirbazı'ndan sipariş verdim hiç böyle bir problem yaşamadım,umarım da yaşamam,yaşamayız :) Keyifle oku hepsini ! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim bu dördüncü siparişim ve hepsinde ne yazık ki sorun yaşadım. :( Toplu alımlarda fiyat bakımından diğer sitelerden daha uygun olduğu için avantajlı oluyor. Yoksabu kadar aksilikten sonra sipariş verebileceğim bir site değil. Problem yaşamamana çok sevindim :)) Teşekkür ederim :))

      Sil
  3. Israrlar herkese Kitapyurdunu tavsiye ediyorum.Kitaplar hızlı geliyor, sağlam geliyor ve anlaşmış olduğu kargo şirketide iyi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle deneyeceğim, hakkında iyi şeyler duyduğum bir site.

      Sil
  4. tek kelime ile idefix diyorum kitap sihirbazı özellikle indirimlerden sonra teslimat konusunda çok sorunlu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen neredeyse üç haftada tamamlandı alışverişim :(( İdefix den alışveriş yapmadım ama denemek istediğim bir site.

      Sil
  5. Kitapyurdu dışında bende hep sorun yaşadım ama haklısın daha ucuz o yüzden bende sık sık sipariş veriyorum. Çok güzel kitapların olmuş keyifli okumalar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum. Bir kitapyurdu öneren daha :))) Kesinlikle bu siteden alışveriş yapacağım :)

      Sil
  6. Kitap Sihirbazı'nın ve anlaştığı o aptal kargo firmasının sadece bende sorun oluşturduğunu düşünürdüm, demek ki tek değilmişim :) Ben de kargo firmasıyla yaşıyorum sıklıkla... Ama gerçekten fiyatları nedeniyle tercih ettiğim bir site. Başka türlü hiç çekmem nazlarını :( Güle güle çarçabuk oku :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok yok eminim bizim gibi problemi olan çok kişi vardır :)) Fiyatlarından dolayı tercih ediyorum yoksa açıp bakmam bile..

      Teşekkür ederim :)))

      Sil
  7. okuoku.com da fiyatlar uygun :) onu da deneyrbilirsin :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. okuoku'dan sık sık alışveriş yapıyorum :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...