27 Aralık 2013 Cuma

Güzel Bir Yalan / Fırsatçı, Aspendos Yayınevi, TANITIM



Herkese merhaba!

Bugün sizlere Aspendos Yayınevi’nden çıkan iki kitabı tanıtacağım. 

Güzel Bir Yalan ve Fırsatçı.

Güzel Bir Yalan’ı çok merak ediyorum. Hatta Tüyap Kitap Fuar’ında alacaktım ama gittiğim gün daha baskıdan çıkmamıştı. O zaman sadece kapak görseli ile yetinmek zorunda kalmıştım.

Gelelim tanıtımlara:

Güzel Bir Yalan 


İlk önce çocuk kızı görmüştür ama arkadaşı ilk hamleyi yapar.

Kız daha güvenli olan tercihi yapar ama kalbi gerçeği biliyordur.

Severler, arzularlar, yalan söylerler.

Garrett McCarthy, Annabelle Parker ve Milo Roberts çok yakın arkadaşlardır. Mezuniyetlerinde, evliliklerinde birbirlerinin sevinçlerine ortak olup zor zamanlarda da birbirlerine destek olurlar.

Arkadaşlardan biri trajik bir şekilde susturulunca geride kalan iki arkadaşa parçaları birleştirip gerçeği ne pahasına olursa olsun bulmak düşer. Ancak yavaş yavaş arkadaşlarının yalanlarını ve arkasındaki güçlü insanları buldukça herkesi, her şeyi ve hatta kendilerini bile sorgulamaya başlarlar.

Herkesin sırları vardır; bazıları aşk için yaparken, bazıları güç için yapar. Bu sırlar algıları ve gerçeği değiştirir, hatta bazen hayatları mahveder.??Tüm hayatınızın baştan sona bir yalan olduğunu öğrenirseniz ne yaparsınız?

Fırsatçı


Kalbini sadece bir kez verebilirsin; ondan sonraki her şey ilk aşkının peşinden gelir.

Her fırsattan istifade etmesiyle bilinen sivri dilli Olivia Kaspen, akılsızca çekip gitmesine izin verdiği eski erkek arkadaşı Caleb Drake ile şans eseri karşılaşınca kendisini ilk aşkıyla ikinci bir şans isterken bulur.

Calebın hafızasını kaybettiğini öğrenen Olivia, onu geri kazanmak için ne kadar ileri gidebileceğine karar vermelidir. Ancak gerçek kimliğini ve kötü geçmişlerini gizli tutmaya çalışan Olivianın en büyük engeli Calebın kurnaz yeni kız arkadaşı, Leah Smithtir.
Böylece bu iki hırslı kadın arasında kendilerini hatırlamayan bir adamı elde etmek için girdikleri vahşi bir mücadele başlar. Ama çok geçmeden Olivia, bir zamanlar kendisinin olanı almak için savaşırken yalanlarının sonuçlarıyla yüzleşmek zorunda kalır.

Peki, aşk her şeyi affeder mi?


Her iki kitabın da yorumu yakında blogumda olacak. Herkese bol kitaplı günler!!
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...