28 Ağustos 2013 Çarşamba

Kitap Alışverişlerim - 11



Merhaba herkese,

Sonunda kitapsihirbazı’ndan sipariş ettiğim kitaplar tam 15 gün sonra geldi! Site, Dex kitaplarını Ağustos ayı boyunca %40 indirimle satışa sunmuştu. Tahmin ettiklerinden çok sipariş veren olmuş, tedarik edememişler. Açıkçası ben bu açıklamaya çok da inanmadım. Tamam belirttiğin süre içerisinde (temin süresi 3 gün yazıyor) tedarik edememiş olabilirsin ama bu da 15 günü bulmaz. Dex kitapları her yerde var. Hadi 7-8 gün tamam da 15 gün! İnsana bu kadar da olmaz dedirttiriyor. 

Zaten bu siteden verdiğim ikinci siparişimdi. İlk siparişimde de memnun kalmamıştım. O da 8 günde gelmişti ve tam bir ayraç fiyaskosu ile sonlanmıştı! Anita Blake kitaplarını sipariş ettiğim kargomdan Justin Bieber ve One Direction ayraçları çıkmıştı! Biri +18’i geçtim +25’lık bir kitap, diğerleri ergen tarzı. Neyse ben de bu memnuniyetsizliğimden sonra bir daha siteden sipariş etmemeye karar verdim. Okumak istediğim Dex kitaplarında indirimi görünce de bu kararımdan vazgeçtim ve sipariş verdim. 

Ne yazık ki bu siparişimden de memnun kalmadım. Hatta Apolyon çıkmadan önce sipariş vermiştim. Ön siparişte görünce çok üzüldüm ve bu siparişimde memnun kalırsam bu ay içinde ikinci bir tane daha verecektim. Ama bırakın ikinci siparişi vermeyi bundan sonra kitapsihirbazından kitap almayı düşünmüyorum! Buna karşın blog ikizim çok memnun siteden ama ben kimseye de tavsiye etmiyorum. 

Uzun bir yazı oldu. Şimdi gelelim hangi kitapları aldığıma:




DEx’den istediğim çoğu kitabı aldım. Birkaç kitabı da fuara bıraktım. Yoksa Dex standından alacak kitabım kalmayacak!

Tabiî ki Anita’dan bir kitap! Seriye son hız devam!

Kemikler Şehri, bu seriye ne zamandır başlamak istiyordum. En kısa sürede okuyacağım.


En Karanlık Zevk, serinin ilk iki kitabı elimde ama henüz okuyamadım. Sırayla okuyacağım.

Aslında bir kitap daha var ama onu The Reading Lady'e almıştım. Süpriz kitap, fotoğrafa koymadım. :)


 Dex ve sitenin gönderdiği ayraçlarım:


Herkese  keyifli okumalar!!

16 yorum:

  1. off ikiz siparişin hakkında çok konuşmuştuk ama bir arada görünce daha bir göz dolduruyorlar, keyifle oku diyorum :) Aksine ben kitap sihirbazından çok memnunum, henüz hiçbir aksaklık olmadı çok şükür...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzel gözüküyor değil mi ikiz? :))) Baktıkça içim açılıyor. <3 Aman hep böyle devam ederler sana karşı inşallah :))

      Sil
  2. Cam Şato'yu bende merak ediyorum. Dünkü siparişimi ben okuoku'dan yaptım. Ve en iyisi bence orası. Son siparişimde gerçi Tess kitabının kendi ayracı koparılmıştı ve kargoda yoktu :( Ama bunun dışında bir sorun yoktu. Gene oradan siparişimi verdim ben :)) Keyifli okumalar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. okuoku benim de ilk göz ağrım. Hatta yakın bir zamana kadar ordan veriyordum tüm siparişlerimi ama onda da bir kaç aksaklık oldu ve eskisi gibi ilgilenmemeye başladılar. Yeni gözdem yenisayfa.com :p

      Ayraç olayı kötü olmuş :( hem de ktabın kendisinden koparılması :(

      Teşekkür ederim :)

      Sil
    2. hımm yenisayfa.com duydum ama hiç almadım. Bir de ilknokta.com var bir kere de ordan almıştım. Sorunsuz gelmişti. Orayı da deneyebilirsin :)

      Evet o ayraç olayı çok kötüydü :( Bide en sevdiğim yazarın kitabını olunca biraz isyanlara girmiştim :D

      Sil
    3. ilknokta benim de aklımda. Özellikle de zaman çarkı serisine başlamak istediğimden beri siteyi yakın takibe aldım :)Deneyeceğim sanırım :)

      Ben olsam ben de isyanlardaydım. Peki okuoku bir açıklama yaptı mı bu ayraç olayına?

      Sil
    4. ben okuokuya ayraç için bişey yazmadım ama onlar da özür gibi bi msj yollamadılar :((

      Sil
    5. Belki de fark etmemişlerdir :((

      Sil
  3. çooook güzel kitaplar almışsın:):)

    anita'ya sevgilerimi yolluyor sonra da asıl konuya geçiyorum kemikler şehri!
    filminin fragmanını gördüğümden beri okusam mı okumasam mı kendi kendimi yiyorum gerçi ne olur en kötü diye alışveriş listeme ekledim ama:)
    esaslı bir yorum istiyorum beğenen beğenmeyen kitap hakkında çok şey söyleyen var ama senin yorumunu öğrenmek istiyorum:)
    hemen oku hemen oku:):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kemikler Şehri taaaa ne zamandır aklımda ama bir türlü sıra gelmedi :)

      Şimdi elimde bir kaç kitap var önceliği onlara vermek durumundayım. O kitaplar biter bitmez Kemikler Şehri'ni okuyacağım :) EFilmden önce okur yorumlarım senin için :)

      Teşekkür ederim :)

      Sil
  4. çok güzel kitaplar, keyifli okumalar
    dex kampanyasıyla ilgili olumsuzluklar çok olsa da yine de almayı düşünüyordum. Şansa bak ki, Ağustos bitmeden ve de haber vermeden kampanyayı bitirdiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bir çok olumsuzluk oldu ama sonunda kavuşabildim kitaplarıma :)) Tühh keşke tam dedikleri tarihte bitirselermiş, artık güvenemiycez de.

      Teşekkür ederim :)

      Sil
  5. Keyifli okumalar. Guzel kitaplar secmissiniz.

    YanıtlaSil
  6. ayın 12 de kitapsihirbazına 7 kitap sipariş eetim çoğu sizinkilerle aynı hala elime ulaşmadı 2 kere dönüş yaptım ilkin dex yayınlarında sorun olduğu söylendi şimdide rita hunter kitabı ellerinde kalmamış ilk kez burdan alışveriş yaptım daha önce okuoku ve kitapyurdundan almıştım kitaplarımı, bilemiyorum elime ne zaman geçecek kitaplarım siz benim yerimede okuyun :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sipariş gelmeden bir gün önce arayıp durumdan dolayı kusura bakmayın dediler bana. Ama bu yine de benim memnuniyetsiz olmamı engellemedi. Teşekkür ederim. İnşallah sizinki de gelir en kısa sürede.

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...