6 Mayıs 2016 Cuma

The Hathaways #4: Daha Sabaha Çok Var - Lisa Kleypas



Kitap Adı: Daha Sabaha Çok Var 
Kitabın Orijinal Adı: Married by Morning
Yazar Adı: Lisa Kleypas
Seri Adı: The Hathaways
Seri Sıralaması: 4/5
Türü: Historical Romance
Yayınevi: Epsilon Yayınları
Sayfa Sayısı: 383
Basım Tarihi: 2014
Puanım: 5/5


Arka Kapak Yazısı: Sırlar…
Daha fazla bastırılamayan tutku ve şehvet…
Açığa çıkamayan duygular…

Catherine Marks, iki senedir Hathaway ailesinin kızlarına mürebbiyelik yapıyordu. İşinden büyük keyif alan Catherine'in tek bir sorunu vardı: Hathaway kardeşlerin sinir bozucu ağabeyi Leo.Leo Hathaway ise kız kurusu diye nitelediği Catherine'e kafayı takmıştı. Genç kadının bir sır gibi sakladığı geçmişini öğrenmek için her şeyi göze alabilirdi.

Sürekli didişmeler, iğneleyici laflar, dik dik bakışlar… Birbirlerine tahammül edemeyen Catherine ve Leo için belki de en beklenmedik şey, ateşli bir öpücüktü… Bu öpücükten sonra artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı.

Yorumum: Lisa Kleypas cansa, Hathaway ailesi de bir o kadar candır. Kitabımız ailenin bir zamanlar kendini kaybetmiş ağabeyi Leo ile geçmişi sırlarla dolu mürebbiyesi Cat hakkındadır. Leo zaten okuyan herkes için ilk kitaptan beri merak edilen bir karakter. Cat ise yazarın araya serpiştirdiği ipuçları ile geçmişi karanlık olan bir kadın. Leo’ya da böyle gizemli ve bir o kadar da zor biri yakışırdı.

Adama kaşlarını çattı. “Benden ne istiyorsun?”
Leo’nun cevap vermesi uzun sürdü. Parmakları nazikçe masaj yaparak genç kadının kulak memesinde geziniyordu. “Sırlarını istiyorum. Ve öyle ya da böyle öğreneceğim.”
Bu, genç kadına adamın parmaklarını ileri itecek güç verdi. “Kes şunu. Her zamanki gibi kendini benimle eğlendiriyorsun. Sen sefahat düşkünü bir hergele, kişiliksiz bir aşağılık herif ve-”
“Şehvet düşkünü hovardayı unutma. En sevdiklerimdendir.”


Leo, nişanlısını kaybettikten sonra hayata küsmüş ve kendisini oradan oraya atmıştır. Şehrin en berbat mekanlarında yer almış, ahlaksız şeyler yapmış yine de kendini öldürememiştir. Merripen ve Cam bu duruma artık bir dur demiş ve onu kendisine getirmiştir. 

“Sokaktan geçen ilk kadınla da evlenebilirim. Marks’la bile daha iyi hissederim.”
Cat’in gözlüğünün ardındaki gözleri irileşti ve yüzü kızardı. “Komik değil,” dedi sertçe.
“Bu, kusursuz bir çözüm,” dedi Leo, genç kadının rahatsızlığından emin olarak.          Her zaman tartışıyoruz. Birbirimize katlanamıyoruz. Neredeyse evli sayılırız.”
Cat ayağa fırladı, öfkeyle genç adama bakıyordu. “Sizinle evlenmeye asla rıza göstermezdim.”
“Güzel. Çünkü sormuyordum. Sadece bir şeyi belirtiyordum.”

Cat, gizli bir geçmişi olan mürebbiyedir. Herkese normal gelen bu kadın Leo’ya hiç de normal gelmemektedir. Bir şeyler sakladığı bu kadar aşikar olmasına rağmen Leo’dan başka kimse bunu görememektedir. Leo ve Cat her fırsatta didişince ve Cat’in sırlarını öğrenmek Leo için bir görev olunca aşk ikisi içinde kaçınılmaz olacaktır. 

The Hathaways Seri Sıralaması
1.      Benimle Kal (Mine Till Midnight) – Amelia Hathaway ve Cam Rohan
2.      Vazgeçmem Senden (Seduce me at Sunrise) – Win Amelia Hathaway ve Kev Merripen
3.      Gecemi Aydınlat (Tempt me at Twilight) – Poppy Amelia Hathaway ve Harry Rutledge
4.      Daha Sabaha Çok Var (Married by Morning) – Leo Amelia Hathaway ve Bayan Marks
5.      Meğer Ne Çok Sevmişim (Love in Afternoon) – Beatrix Amelia Hathaway ve Kaptan Christopher Phelan

Seriyi bitirmeme son bir kitap kaldı. Bir an önce okumak istesem de maalesef ki Bea’nın kitabının konusunu sevemedim. Yakın çevremde de okuyan yok ve spoiler yerim diye yorumlara bakamıyorum. Yazarı çok sevdiğimden elim gittiği anda okuyacağımı da biliyorum. Umarım kısa sürede okurum.

Not 1: Blogumda yorumladığım tüm kitapların listesine buradan ulaşabilirsiniz.
Not 2: Bu yazıyı “kitaptutkum.blogspot.com” dışında herhangi bir blog/forum/internet sitesinde okuyorsanız, şahsımın bilgisi dışında ÇALINMIŞ DEMEKTİR!!

Herkese bol kitaplı günler!!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...