2 Mart 2015 Pazartesi

2014 CNR Kitap Fuarı *_*



Herkese merhaba!!

Dün blog ikizim Kütüphanemden Kitap Manzaraları ve Pudra’m ile beraber CNR Kitap Fuarı’na gittik. Bizim için bol bol alışveriş yaptığımız, istediğimiz gibi gezip, sohbet ettiğimiz bir fuar oldu.

Özellikle şunu belirtmeliyim ki Pazar sabah erken gittiğimiz için fuar pek bir boştu. Rahat rahat alışverişlerimizi yaptık. Öğleden sonra ise biraz kalabalık vardı ama sanki kuru kalabalık gibiydi. Umuyorum ki okuyucuyu gerçekten düşünüp indirim yapan yayınevlerinin yüzleri güler/gülmüştür.

Fuara giderken bu kadar çok kitap almayı düşünmüyordum. Ama ikizimle sahaflara uğrayınca ve kitaplar da 5 lira olunca biraz daha fazla kitap almış oldum. 

Tüm kitaplarım *_*


Martı Yayınları 
 
Martı Yayınları her fuarda okuyucunun yüzünü güldürüyor. Özellikle kitaplarının kapağından tutun da sayfa yapısına kadar hem kaliteli hem de kalitesine göre uygun fiyat politikası olan bir yayınevi. 5, 10 ve 15 liraya kitaplar vardı. Set alımlarda ise ekstra indirim yapıyorlardı.
Karanlık Gölgeler Evi: Hiç aklımda olmayan bir kitaptı. İkizimin konusu çok güzel diye başlaması ve arka kapağa bayılmamla beraber dedim ki ben de bir okuyayım.
Sandra Brown: Tarzını sevdiğim bir yazar olmasına rağmen çok sık okumuyorum. Yazara dönüş yapmalıyım.
Her Şey Bitti Derken: Çıktığı zamanlardan beri ilgimi çeken bir kitap. 

Epsilon Yayınevi

Genel anlamda yanlış hatırlamıyorsam %20-25 oranında indirim vardı. Ve bazı kitapların 3 tanesi 12 liraydı. Ben de kampanya kitaplarından okumak istediklerimi aldım. bir tek Tatlı Düşman listemde değildi ama konusunu beğenince kaçırmak istemedim.

Nemesis Kitap

Fuarın ve benim gözde yayınevlerimden biri *_* Kitaplarını 10 liraya düşürmüşlerdi. Bence romans sevenlerin kesinlikle uğrayıp, kaliteli kitapları uygun fiyata alabilecekleri bir stanttı. Son çıkan, ben de olmayan 5 tane Nemesis Kitap’ını aldım. bir tek Kat Martin yoktu, gelmemişti. Olsaydı Şeytanın Kolyesi’ni de alacaktım.


Sahaf Alışverişim

İkizim tam bir sahaf tutkunu. Bense onun tam tersi sevmiyorum. Ama bazen bazı kitapları bulamayınca ya da denemek isteyip de kararsız kaldığım kitaplar için beraber sahaf alışverişi yaptık. <3

Aspendos Yayınevi
 

Tek fiyat politikasını uygulayarak kitapları 10 TL yapan yayınevinden eksiklerimi tamamladım. Yakın zamanda okunacak kitap listemde baş sıralarda. 

Ephesus Yayınları, DEX ve Harlequin Yayınları


Çifte Vuruş’u ikizim aldı *_*
Zor Kadını Pudram aldı *_*
Dex’e gelince son zamanlarda serilere ara vererek, eski hızında çıkarmamaya başladı. Beklediğim bazı serilerin devamı gelmiyor, çıkan son kitapları da ilgimi çekmiyor. Zaten fuarda okumayı düşündüğüm kitaplarda yoktu. Ben de sadece bir kitap aldım.

Fuar devam etse bile benim için bitti, çünkü bir daha gitmeyi düşünmüyorum. Dolu kitap aldığım, canlarımla çok güzel vakit geçirdiğim, gayet güzel bir fuardı <3 

Geçen sene iki kere fuara gitmiştim. 
2013 CNR Kitap Fuarı birinci yazım için tık tık, ikinci yazım için tık tık!!

Not 1: Blogumda yorumladığım tüm kitapların listesine buradan ulaşabilirsiniz.
Not 2: Bu yazıyı “kitaptutkum.blogspot.com” dışında herhangi bir blog/forum/internet sitesinde okuyorsanız, şahsımın bilgisi dışında ÇALINMIŞ DEMEKTİR!!

Herkese bol kitaplı günler!!

3 yorum:

  1. blog keşif etkinliğinden geldim, takibe aldım, bana da beklerim
    http://meleginhediyeleri.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. Bu sene cnr gerçekten çok boş kalmış birde öyle ahım şahım indirimlerde yoktu bence kitapyurdu ile aynı indirim veya daha da azı sunulmuş fuarda bence yayınevleri indirim silahlarını çok iyi kullanmaları lazım ki okuyucu çeksinler yoksa çoğu okuyucu zaten kitapyurdu sitesinden aynı indirim ile alabiliyorum gerekçesi ile fuara katılım göstermiyor. Her ne kadar o fuarda bulunup yazarlar ile ayaküstü söyleşiler gerçekleştirmek kitaplar arasında kaybolup gitmek biz okuyucuların ilgisini çekse de kitap alımında en önemli etken fiyat oluyor dolayısıyla fuar fırsat sunması açısından başarısız bence uzun uzadıya yazdım kusurumuza bakmayın.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...