11 Ekim 2014 Cumartesi

Jennifer E. Smith Kitapları



Jennifer E. Smith’in, Goodreads’a kayıtlı 6 kitabı vardır. The Statistical Probability of Love at First Sight kitabı İlk Bakışta Aşk’ın İstatistiksel Olasılığı olarak Türkçe’ye çevrilmiştir. 

Türü: Genç Yetişkin, Günümüz Aşk
Goodreads Puanı: 3,82

Bazen Sadece Dört Dakikayla Uçağınızı Kaçırırsınız ve O Dakikaların Birinde Gerçek Aşk Sizi Bekliyordur.

Hadley, hayatının en kötü günlerinden birini yaşıyordu. Babası Londra'da, Hadley'nin tanımadığı bir kadınla evleniyordu ve düğüne yetişmeye çalışan Hadley uçağını kıl payı kaçırdı. Genç kız, önceleri kadere inanmazdı. Ama havaalanında kısılıp kaldığı o gün Oliver'la tanışması, Hadley için bir dönüm noktası olacaktı. Çekici ve meraklı Oliver, daha ilk anda Hadley'nin başını döndürdü. Üstelik iki genç aynı uçakta yolculuk edecekti. Hadley ve Oliver'ın yirmi dört saat içinde geçen hikâyesi, gerçek aşkın en beklenmedik anda karşınıza çıkabileceğine sizi inandıracak.

"Romantizm ve bilgelik bir arada… Mutlaka okunmalı. Ve Oliver'la tanıştığınız an, bir sonraki uçağınızı kaçırmak için dua edeceksiniz."
-Sarah Mlynowsk-

"Kalbinizi ısıtacak, ustaca kaleme alınmış göz yaşartıcı bir öykü."
-Lucy Peden, Bliss-

"Modern bir atmosferde geçen klasik bir aşk hikâyesi. Tesadüfi tanışmalar, uzun bakışmalar ve sonsuz olasılıklar."
-Jenny, Blogger-

"Kalbimi müthiş sızlattı."
-Carla, Blogger-

This is What Happy Looks Like

Türü: Genç-Yetişkin, Günümüz Aşk
Goodreads Puanı: 3,71 

Genç film yıldızı Graham Larkin, bir gün yanlışlıkla küçük bir kasabada yaşayan Ellie O’Neill’e mail atar. Bundan sonra aralarında eğlenceli, esprili yazışmalar başlar. Bir film yıldızı ile sıradan kasabalı bir kız aşk yaşayabilecek midir?

The Geography of You and Me

Türü: Genç-Yetişkin, Günümüz Aşk
Goodreads Puanı: 3,73

Lucy ve Owen, NewYork’ta bir apartmanda asansörde kalırlar. Kurtarılana kadar arkadaş olan ikilimiz görüşmeye devam etme kararı alırlar. Ancak farklı şehirlere taşınınca mail ile görüşmek zorunda kalırlar. Lucy ve Owen’ın aşkı mesafeleri aşacak mıdır?

You are Here

                                                     Türü: Genç-Yetişkin, Günümüz Aşk
                                                                    Goodreads: 3,41

Emma, sıra dışı bir ailede büyüyen sıradan bir kızdır. Ağabeyinin mezarına gitmek için bir yolculuğa çıkar. Yolculuk sırasında Emma’ya komşusu Peter Finnegan eşlik edecektir. O güne kadar çok konuşmayan ikili yolculuk sırasında birbirini tanımaya başlayacaktır.

The Comeback Season

Türü: Genç-Yetişkin, Günümüz Aşk
Goodreads Puanı: 3,78

Ryan Wash’ın endişesi ne matematik dersi, ne sınavlar, ne de okuldu. Genç adamın tek korkusu takıma girebilmektir. Lisenin ilk zamanları, yeni arkadaşlar, yeni bir ortam. Ryan, takıma girebilecek midir?

The Storm Makers

Türü: Çocuk, Fantastik
Goodreads Puanı: 3,67

Kendi çiftliklerinde sakin bir yaz tatili geçirmekte olan ikizler Ruby ve Simon’u hiç beklemedikleri, heyecan verici bir olay beklemektedir.  Rüzgar, yağmur ve fırtına nasıl duracaktır?


Not 1: Blogumda yorumladığım tüm kitapların listesine buradan ulaşabilirsiniz. 

Not 2: Bu yazıyı “kitaptutkum.blogspot.com” dışında herhangi bir blog/forum/internet sitesinde okuyorsanız, şahsımın bilgisi dışında ÇALINMIŞ DEMEKTİR!!

2 yorum:

  1. Yazarın hiç kitabını okumadım ama kitap konuları çok güzel duruyor. =) okunma listesine mutlaka alınmalı sanırım =)

    YanıtlaSil
  2. Bloğunu gerçekten beğendim! Jennifer E. Smith' in şu ana kadar hiç kitabını okumadım ama ilk fırsatta bir tane edineceğim.. iyi okumalar

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...