2 Mayıs 2014 Cuma

Kitap Alışverişlerim - 21: Canlarım İzmir Fuarı'nı Evime Taşıdı!! ^^



Herkese merhaba!! 

Bir önceki yazımda bir alışveriş yazısı ile daha sizlerle birlikte olacağımı yazmıştım.
Pudram, fuar ve bazı işleri için İzmir’e gitmişti. Blog ikizim de yanına gitti ve beraber fuar gezisi yaptılar!! Onlarla olamadığım için çok üzgünüm :(. Ama mesajlarla beni yanlarındaymışım gibi hissettirdikleri için de çok mutluyum.

Fuara gitmeden önce blog ikizimle fuar listeleri hazırladık. Hem bana, hem ikizime hem de OBD’imize ^^ Fuara gidemediğim halde bana o atmosferi yaşatan ve okumak istediğim, listemde olan tüm kitapları alan canlarıma bir kez  daha teşekkür ediyorum. <3

Bugün İzmir'den kargom geldi. Günün en güzel anıydı :))


Ve işte kitaplarım!!



Nemesisler ne kadar da fazla değil mi? İşte burada devreye Pudram giriyor. İstanbul Fuar’ındayken istediğim bazı Nemesis kitaplarını satın alacaktım ama bana alma İzmir’de çok uygun fiyata alırız demişti. Gerçekten de indirim çok fazla olunca benim listem de kabardı. Tam fiyatları hatırlamıyorum ama RG'nin hokey serisi 3 tanesi 15 lira olması lazım. 



Rachel Gibson’ın daha önceden Writers serisini okumuştum ama hokey serisini okumamıştım. Rachel, Pudram’ın en sevdiği yazarlardan birisidir. Ben de tarzını severim ama nedense üç - dört kitabının dışında okumamışım. Pudramın ballandırarak anlatması nedeniyle RG kitaplarının ben de olmayanları artık elimde! Serinin ilk kitabı ben de var ve şu an okuyorum. Bunlarda geri kalanlar ve diğer Nemesis kitaplarım. 


Novella Yayınları'ndan çıkan ve okumak istediğim iki kitap. İkisi de ilk çıktığı andan itibaren ilgimi çeken ve listemde olan kitaplardı. 



Sherlock *_* (İkizim bu yazıyı yazsaydı aynen bu ifadeyi kullanırdı. İfadesini çaldım, pişman değilim -_- )

Polisiye okumayı severim ama eskisi kadar çok okumuyorum artık. Üniversitedeyken Agatha okurdum, sonra bıraktım. İkizim tam bir Sherlock hastası hatta kendisi yürüyen bir Sherlock ansiklopedisi <3 Bende okumaya karar verince bahtıma bu kitap çıktı. Artık Sherlock'lara başlıyorum! Aslında Martı Yayınları çok güzel ansiklopedi şeklinde bir Sherlock kitabı basmıştı. İçinde beş kitabında olduğu hikayeler varmış. Kızlar son gün o kitabı alacakken  baskının kalmadığını öğrenmişler. Bir dahakine diyelim :)



Seninim daha önce okuduğum ama elimde olmayan bir kitaptı. Hatta yazısını da yazmamıştım. Yakın zamanda üşenmezsem yazarım bir yorum.


Dex ve melek kitabım ^^. Fantastik delisiyim ama melek konulu kitaplara ön yargı ile bakıyordum. Bu algımı bir kitapla kırdım ve Mefisto ile de tamamen bağımlısı oldum. (Mefisto ve Mefisto’nun Öpücüğü kitap yorumları umuyorum ki yakında gelecektir.) Artık piyasada ne kadar melek kitabı varsa okuyabilirim. :p Önerileriniz varsa yazabilirsiniz :)


Geriye kalan kitaplarım. Dora, merak ettiğim bir kitap. Oğullar ve Rencide Ruhlar, Alper Canıgüz'ün Alper Kamu serisinin ilk kitabı. İkinci kitabı okuyup yorumlamıştım. İlk kitabı da okumayı çok istiyordum. 

Fuar hakkında daha ayrıntılı bilgi için; Pudramın yazısını ve blog ikizimin yazısını okuyabilirsiniz. Tekrardan canlarıma çok teşekkür ediyorum. İstediğim tüm kitapları aldılar ve hepsini taşıdılar sağolsunlar. İşte dostluk böyle bir şey!! <3

Herkese bol kitaplı günler!!!


12 yorum:

  1. Kitapların hayırlı olsun :)
    Rachel Gibson'ı kaçırmışım ben O.O İçim yandı şimdi...
    Keyifli okumalar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :)) Evet RG'lar öyleymiş, bir dahaki fuara diyelim :)

      Sil
  2. selam çok güzeller, keyifle oku :D :D
    aklıma gelmişken Rachel'in yanlış hatırlamıyorsam Buzda Aşk'ta birkaç bölüm eksikti.Yeni basım mı seninki ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Selammmm, teşekkür ederimmm :))

      Şimdi baktım Kasım 2011 diyor ve sayfa sayısı 271. Eski baskılarda eksik bölümler mi varmış? Hiç bilmiyordum.

      Sil
    2. 5. bölümden 9. bölüme atlıyor. Bir kontrol et istersen. Ben Nemesis'e yazmıştım. Bana cep boyunu göndermişlerdi

      Sil
    3. Uyarı için teşekkürler :)) Eksik bölüm deyince ben de yazarın sonradan ek bölümler eklediğini düşünmüştüm :) Baktım beşten dokuza kadar tam, yani eksik sayfa yok. Baımda hata olmuş demekki. Gerçekten şans :)

      Sil
    4. Benim şanssızlığımmış demek :D :D
      Seninkinin düzgün çıkmasına sevindim. :D

      Sil
    5. Hiç değilse Nemesis bir şekilde telafi etmiş :)))
      Ahh ben de bir an korktum, sayfala uçarcasına gözümün önünden aktı :p :p

      Sil
  3. Vay maşallah, gerçekten fuarı taşımışsın yani. :D Güle güle oku. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ^^ Arkadaşlarım saolsun, istediğim kitaplara kavuşmama vesile oldular :)))

      Sil
  4. Harika bir alisveris. Keyifle oku kitaplarini.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...