5 Mart 2014 Çarşamba

Travma Sonrası Aşk Çarpması, OKK Kitap İncelemeleri





Herkese merhaba!!

Okuyan Kızlar Kulübü kitap incelemeleri Pena Yayınları'ndan çıkan Travma Sonrası Aşk Çarpması kitabı ile devam ediyor!!  Yazarımız Anne Eliot çok tatlı bir kadın kitabın bir parça önüne geçti diyebiliriz. 

Takvim
5 mart 2014: Tanıtım ve Çekiliş
6 mart 2014: Röportaj
7 mart 2014
14:00 Bir Moda Bloğundan Kapak İncelemesi Men's Fashion by Kemal Köse
19:00 Kitap Yorumları
Kütüphanemden Kitap Manzaraları
Pudra Tozu
Kitap Tutkusu 

NOT: Okuyan Kızlar Kulübü facebook sayfamızda gün içinde birbirinden özel paylaşımlar sizleri bekliyor. Bizi izlemeye devam edin TIK TIK!!

Travma Sonrası Aşk Çarpması

Jess Jorda'nın hayatı yaşadığı bir travmayla altüst olur. Hiç arkadaşı yoktur. Hayatının önemli bir kesitini hatırlayamaz. Geceleri gözlerini her kapadığında hep aynı kâbus onu çığlıklarla uyandırır. Bu yüzden gündüzleri uyumaya çalışır ancak bu şekilde normal hayatını devam ettiremez. Bu durum onu çok yorar. Ancak Jess artık eski hayatına dönmek istiyordur ve bunun için bir plan yapar: Okuldan arkadaşı Gray Porter onun sahte sevgilisi olacaktır. Ama kusursuz olduğunu düşündüğü planı onun karşısına beklenmedik sürprizler çıkarır ve hayatının altüst olduğu o anı hatırlatır...

İki şanslı kişiye Travma Sonrası Aşk Çarpması kitabını hediye ediyoruz. Katılmak için OKK facebook sayfasına bekleriz TIK TIK!!

Herkese bol kitaplı günler!!

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...