4 Mart 2014 Salı

Prens #3,5: Buz Prenses - Elizabeth Hoyt


Kitap Adı: Buz Prenses
Kitabın Orijinal Adı: The Ice Princess
Yazar Adı: Elizabeth Hoyt
Seri Adı: Prens
Seri Sıralaması: 3,5/3,5
Türü: Historical Romance, Aşk, Yetişkin
Yayınevi: Pegasus Yayınları
Sayfa Sayısı: 106
Çıkış Tarihi: 2014
Puanım: 5/5


Arka Kapak Yazısı: YEDİ GÜNAH DOLU GECE Londra’nın en kötü şöhretli evi Afrodit’in Mağarasını işleten Coral Smythe erkeklerin ihtiyaç ve tutkularına dair her şeyi bilmektedir. Fakat tek bir erkeğin bile sevgisini hissetmemiştir.  Özellikle de kartal gibi gözleriyle onu kınayan fakat gizliden gizliye arzulayan Kaptan Isaac Wargatein sevgisini. YEDİ ZEVK DOLU GECE Kaptan Wargate gemi tayfasını baştan çıkaran bu altın maskeli kadını ayıplamaktadır. Ancak Coral bir kart oyununda ödül olarak ortaya konunca Wargate kendine engel olamayıp oyuna katılır ve kazanır. YEDİ AŞK DOLU GECE Artık tutucu donanma kaptanının bu gizemli kadın hakkında bir şeyler öğrenebilmesi için sadece yedi gecesi vardır. Peki Coral Afroditin Mağarasının yeni sahibi tarafından tehdit edilince Wargate maskenin ardındaki kadına ve aşka bir şans tanıyacak mıdır?

Hoyt gerçek olamayacak kadar güzel öyküler yazıyor.
Lisa Kleypas

Yorumum: Pegasus, yayınlamasına hiç ihtimal vermediğim “Prens serisinin” ara kitabı olan Buz Prenses’i yayınladı. Ara kitap olduğu için sadece 106 sayfa. Karakterler tam olması gerektiği gibi ve kurgu mükemmel. Gönül isterdi ki bu kurguya, bu karakterlere uzun bir roman yazılsaymış ama takdir tabiî ki yazarımızın. 

 
Prens serisinde erkek karakterler adı Afrodit’in Mağarası olan genelevi sıkça ziyaret ederler. Buz Prenses kitabında bu yerin sahibi olan Afrodit’in hikayesini okumaktayız. 

Aslında hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Altın bir maskenin altında saklanan çok güzel bir yüz ve yaşanan onca acılar... Yapılan işin zorluğu kadar o işi yönetmek de zordur. Hele bir de hile ile Coral’ın elinden mağara alınmışken işler çok daha zor bir hale gelmiştir.

Kaptan Wargate’in amacı askerlerini sağ salim Afrodit’in Mağarası’ndan toplamaktır. Ama o anda gelişen kart oyunu ve ödülün de Coral ile yedi gece olması planları tamamen değiştirecektir. 

Kaptan’ın diğer erkeklerden farklı davranması, Coral’ın kurduğu tüm duvarları teker teker yok etmektedir. Vücudunu satan bir kadın ile ordunun saygın kaptanı arasındaki ilişki ne kadar ileri gidebilir? 


Prens serisinin özelliği her bölümün başında bir hikaye olmasıdır. Yazarımız ara kitap olmasına rağmen bizi bundan mahrum bırakmamış.

Herkese bol kitaplı günler!!

2 yorum:

  1. kudurttun beni elinden alıp neden okumadıysam bu kitabı ama yoook seriye başlayacağım isyannnn

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahah :D Nasılsa bize geliceksin, o zaman okursun ^^ söz bir saat kütüphanede gibi davranıcam :p

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...