22 Temmuz 2014 Salı

Kitap Alışverişlerim - 24: Önüm, Arkam, Sağım, Solum KİTAP

Herkese merhaba!!

Yepyeni kitaplarımla sizlerleyim. İşte kitaplarımın tamamen toplu görüntüsü


Çok güzel değil mi? Baktıkça bakasım geliyor :p Şimdi gelelim alışverişime ve canlarımla buluşmama. Hafta sonu (Cumartesi) Pudra Tozu ve Blog ikizimle Sirkeci’de buluştuk. Amanın hava bir yağmurlu ki sormayın. Hafta içi günlük güneşlik olan havadan eser yok. Yağmur bir yağıyor ki, hepimiz buluşma yerine gelene kadar bayağı bir ıslanmıştık. Beraber güzel bir gün geçirdiğimiz için bu da bizim nazar boncuğumuz olsun. ^^

İlk önce sahaflara gittik. Normalde sahaf alışverişlerini pek sevmem. Hatta ikinci el kitaplara karşı alerjim vardır  :p İkizim ise benim tam tersim, tam bir sahaf aşığıdır kendisi. (Ama bu ara ikinci el kitap almak zorunda kaldım ki yazının ilerleyen kısımlarında anlatacağım.)


İşte Sisli Dağların Ötesinde kitabını bu sahaftan 5 TL’ye aldım. Bir yandan okumak istediğim, diğer yandan da çekindiğim bir kitaptı. Pudram okumuş, çok abartıldı, ortalama bir kitap demişti. Ucuza bulunca bir deneyeyim dedim. Bakalım ben nasıl bulacağım? 

Sonra Alfa Yayın Grubu’nun deposuna gittik. Allah’ım burası tam bir cennetlik. İkizimle hemen Artemis kitaplarının olduğu raflara yöneldik ve kitapları gördüğümüz anda yüzümüz *_* oldu. Burada kitaplar %35 indirimle satılıyor. Toplu alışverişleriniz için birebir diyebilirim. Alışverişimizin en güzel tarafı ise o kadar kitabı taşımamamızdı. Aldıklarımızı kendimize kargoladık ^^


Hangi kitapları alacağımız konusunda bol bol konuşmuş ve listelerimizi yapmıştık. Biz kitapları görüp kendimizi kaybedince Pudramız anne modunda listelerimizi kontrol etti. 


Artemis’ten aldığımız kitaplar. Soldaki kitaplar blog ikizimin, sağdakiler benim. Birbirimizden farklı aldığımız kitaplar bizde var olan kitaplardı. 



Supernatural’larım *_* Şu an dizide 7. sezonun ortalarındayım. Ahh bir de diziye başlama hikayem var ki. Bundan aylar önce ikizim ve kardeşim supernatural hakkında konuşmaya başladılar. Ben o zaman diziyi seyretmiyordum, o yüzden yanlarında kendimi yabancı gibi hissediyordum. Cass, Crowley, melekler, şeytanlar, Wyoming, sarı göz dediler ben hiç bir şey anlamadım -_- Bir de anlamadım diye benle uğraşmışlardı. Neyse diziye başlamam ikisini kıskanmam ile oldu. Tüm konuşmaları anlamak amacıyla diziyi seyrediyorum ki kitaplarından geri durur muyum? Kıskançlık ve hasetliğin gücü adına -_- 

 

Çok kısa bir süre önce Uyumsuz’u okumuştum. Kitap tek kelime ile harikaydı. Değişik konulu distopyaları seviyorum. Serinin devamını aldım, bir aksilik çıkmazsa yakın zamanda okumayı planlıyorum. 



Gözde serilerimden biridir Ölümcül Oyuncaklar. VA’dan sonra hiçbir Artemis kitabına bu kadar bağlanmamıştım :p İlk iki kitabı okuyup yorumlamıştım. (Kemikler Şehri ve Küller Şehri). Yan seri ile birlikte ben de olmayan bir kitabı aldım ve serimi tamamladım. Geriye son kitap kaldı. O da çıkınca sipariş veririm artık.




                            Tüm seri ne kadar da güzel görünüyor değil mi? Tek eksik son kitap. 



Küçük bir not: Mekanik Melek’i online satış sitelerinde bulamıyordum. Baskısı tükenmiş gözüküyordu. Ben de bulamam diye Nadir Kitap’tan görünce, sipariş verdim. İkinci ele göre kitap güzel geldi. Ancak depoda bayağı bir Mekanik Melek vardı. Kısacası baskısı tükenmemiş. 





Güneyli vampir serisinin devam kitaplarını aldım. İlk kitabı okumuş ve çok beğenmiştim. Ahh bir de tembel olmayıp yorumunu yazsaydım ya. İnşallah en kısa sürede diyeyim :p Bu serinin beyaz kapaklarına bayılıyorum. Özellikle Cadı Ölüsü ve Yılın Ölüsü’nün renkleri harika!!




Bunlarda tek aldığım kitaplar. Yoklar serisini seviyorum ama bir türlü üçüncü kitaba başlayamadım. İsterseniz Yoklar ve Açlık yorumlarıma bakabilirsiniz. 

Ateş serisinin bir, dört ve beşinci kitapları elimde var. Bu seriye başlamayı çok istiyorum. Ahh şu vakitsizlik. 

Anitam *_* Devam kitabını almazsam olmazdı. Ve son olarak Meleklerin Kanı. İkizimle listemizde olmayıp, son anda aldığımız kitap. Okumayı düşünüyorum ama ikinci planda. Önceliklerim başka kitaplar olacak.


Artemis alışverişim bu kadar. Gelelim diğer kitaplarıma. 


Bu güzel defter ve Günahın Esiri kitabı ikizimin hediyesi. Anna Campbell yeni gözdem.^^




Canlarımla buluşmamızdan bir gün sonra Bakırköy Tren İstasyonu’nun oradaki kitapçılara bakayım dedim ve şansıma ilk girdiğim kitapçıda istediğim tüm kitapları buldum!

Düşüş serisi de listemdeydi ve tüm seriyi aldım. Kitaplar 10 TL, sadece ara kitap 5 TL idi.
Tüm kitaplarım şimdilik bu kadar! Kitap Sihirbazı’ndan bir ufak alışverişim daha gelecek. 

Blog ikizimin alışveriş yazısı için tık tık!! 

Herkese bol kitaplı günler!! 


8 yorum:

  1. Kıskandım *-* Keyifli okumalar (:

    YanıtlaSil
  2. Vaov :O Harika bir alışveriş, keyifli okumalar =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gözümüzü kitap bürüdü *_* Teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Çok güzeller O.O iyi okumalar :)

    YanıtlaSil
  4. şey depo tam olarak nerede?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, deponun açık adresi: Ticarethane Sok. No: 53 Cağaloğlu Eminönü, , İstanbul.

      Biz çok ara sokaklardan gittiğimiz için tam tarif edemiyorum ne yazık ki :/ Ama sanırım Gülhane'nin karşı sokağından yokuş yukarı çıkıncaydı.

      Tel: (0212) 513 3420 arayıp detaylı olarak öğrenebilirsiniz.

      Sil
  5. nekada fiyatlar

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...