17 Haziran 2015 Çarşamba

Aşina Olduğumuz CEO'lar mı, Yeni Furya Ressamlar mı?



Erotik romansların Türkçe’ye çevrilmesi ile beraber pek çok erkek karakter hayatımıza girdi. Kimi son derece otoriter ve buyurgan, kimi naif ama sevdiği için her şeyi yapan, kimi de saf romantik tiplerdi. Peki ya Kayıp Günlükler Serisi’nin (Senin Yerinde Olsaydım - Lisa Renee Jones) iki önemli ana erkek karakteri nasıl? 

Mark Compton ve Chris Merit. İkisi de aynı zamanda, aynı mekanda İngilizce Öğretmeni olan Sara McMillan’ın hayatına girdiler. İkisinden de farklı şekilde etkilenen kendi halindeki Sara için aşk hayatı hiç istemediği kadar karışacaktır. 


Mark Compton galeri sahibi, elit bir kişi. Buyurgan, kontrol manyağı, emretmeyi seven ve baskın bir kişilik. Uzun boylu, alt dudağı dolgun, güçlü bir çenesi var. Atletik, sarı saçlı, kendinden emin, benzersiz gümüş grisi gözlere sahip. Karanlık ve buyurgan bir ses tonu var. 



Diğer taraftan Chris Merit ise, yeşil gözlü, kum sarısı, kirli sakallı. Esprili, kendisiyle dalga geçecek kadar muzip. Vahşi, incelikten yoksun, erkeksi. Mark’ın aksine, klasik bir yakışıklılığı yok ama erkeksi bir çekiciliği var. 

Bir yanda alışık olduğumuz klasik bir CEO, diğer yanda da erkeksi bir ressam.
Bakalım Sara kimi seçicek?

Not 1: Blogumda yorumladığım tüm kitapların listesine buradan ulaşabilirsiniz.
Not 2: Bu yazıyı “kitaptutkum.blogspot.com” dışında herhangi bir blog/forum/internet sitesinde okuyorsanız, şahsımın bilgisi dışında ÇALINMIŞ DEMEKTİR!!

Herkese bol kitaplı günler!! 


1 yorum:

  1. merhaba kitapları çok severim ve bloguna bayıldım :) bende bloguma beklerim :) http://fundanndunyasi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...