2 Eylül 2014 Salı

Wait for You - Jennifer L. Armentrout Seri Bilgisi




                               Hep Seni Bekledim – Wait for You (Wait for You #1)


                                                             Goodreads Puanı: 4,24

Bazı şeyler beklemeye değer… Beş sene önce bir partide Avery Morgansten’in tüm hayatı değişti. Evden çok uzakta bir üniversite, şimdi her şeyi geride bırakmak için harika bir fırsat. Tek yapması gereken, derslere zamanında girmek, sol bileğindeki bilekliği asla çıkarmamak, dikkatleri üzerine çekmemek ve belki de bir iki arkadaş edinmek. İhtiyacı olmayan tek şey ise, ince ince planladığı hayatını alt üst edecek bir erkeğin radarına girmekti. Çoksatan Lux ve Melez Sözleşmeleri serisinin yazarı Jennifer L. Armentrout’tan yepyeni bir aşk hikâyesi!Çıktığı gün kitap satış listelerini sarsan ve Forbes dergisine kapak konusu olan Hep Seni Bekledim’i elinizden bırakamayacaksınız.

 Trust in Me (Wait for You #1,5)



Goodreads Puanı: 4,30

Trust in Me kitabında, Hep Seni Bekledim’de hiç okumadığınız sayfalar sizi bekliyor! Bu kez olaylara Cam’ın gözünden bakıyoruz. 

Kadınlar söz konusu olduğunda istediğini elde etmeye alışkın olan Cameron Hamilton, Avery ile tanıştığı zaman her şey tamamen altüst olur. Avery’nin sırları ikilinin aşk yaşamasına engel mi? 

Not: Erkek gözünden anlatımları çok seviyorum! Özellikle de Jennifer bunu çok güzel yazan bir yazar. Keşke Dex bu kitabı da çıkarsa.

Be with Me (Wait for You #2)


Goodreads Puanı: 4,19

Teresa Hamilton, ağabeyinin en yakın arkadaşına umutsuzca aşık! Jase’in ise hayatında kimseye söyleyemediği bir sırrı var. O ve Teresa, bir gün öpüştükten sonra her şey değişecek ve anlam kazanacaktır.

Not: En yakın arkadaş ve kız kardeş aşkı mı? En sevdiğim ve en eğlendiğim konulardan biri. Şimdi daha çok merak ettim bu kitabı *_*

The Proposal (Wait for You #2,5)


Goodreads Puanı: 4,46

Cam ve Avery'nin Twitter'dan yazılan devam hikayesi.

Linkler: http://www.iheartbigbooks.com/2014/03/jennifer-l-armentrouts-twitterfiction.html

http://tr.scribd.com/doc/231133105/The-Proposal-J-Lynn

Stay with Me (Wait for You #3)


Goodreads Puanı: 4,12

21 yaşındaki Calla hayatı boyunca ne biriyle öpüştü ne eğlence parkına gitti ne de yüzdü. Büyürken hiçbir çocuğun tanık olmaması gereken şeylere şahit oldu ve bunları kimseye anlatmadı. 

Annesi zor durumda olunca her şeyi geride bıraktığı küçük kasabaya geri dönmek zorunda kalır. Seksi Jax ona kasabada iş verir ve annesini bulmasına yardım eder. O andan itibaren Calla ve Jax için yakınlaşmak kaçınılmazdır. 

Fall with Me (Wait for You #4)
Forever with Me (Wait for You #5)
Fire with You (Wait for You #6)

Not: Son üç kitap henüz yayınlanmamıştır.  

Not 1: Blogumda yorumladığım tüm kitapların listesine buradan ulaşabilirsiniz.
Not 2: Bu yazıyı “kitaptutkum.blogspot.com” dışında herhangi bir blog/forum/internet sitesinde okuyorsanız, şahsımın bilgisi dışında ÇALINMIŞ DEMEKTİR!!

Herkese bol kitaplı günler!!



4 yorum:

  1. Şimdiden serinin diğer kitaplarını merak ettim, ama en merak ettiğim cam'in ağzından anlatılan Trust İn Me'yi merak ediyorum^^ Tez zamanda çıkarda okuruz ne diyeyim :P

    YanıtlaSil
  2. Ne zaman çıkar bir fikrin varmı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok uzun zamandır bu serinin devamını çıkarmadı DEx. Yazarın başka kitaplarına yöneldiler. Ondan pek bir fikrim yok :(

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...