11 Temmuz 2014 Cuma

Chicago Stars #5: Ah Şu Kalbim - Susan Elizabeth Phillips



Kitap Adı: Ah Şu Kalbim
Kitabın Orijinal Adı: This Heart of Mine
Yazar Adı: Susan Elizabeth Phillips
Seri Adı: Chicago Stars
Seri Sıralaması: 5/7
Türü: Günümüz Aşk, Sporcu
Yayınevi: Pegasus Yayınları
Sayfa Sayısı: 432
Çıkış Tarihi: 2014
Puanım: 4,5/5


Arka  Kapak Yazısı: Molly Somerville, Tavşan Daphne çocuk kitapları serisinin yaratıcısı olarak kariyerinden memnundur ama hayatının geri kalanı o kadar da iyi değildir. Kendisine miras kalan on beş milyon doları bağışlamadan önce bile başına bela açma eğiliminde biri olarak tanınmaktadır. Bir de ablasının sahibi olduğu Amerikan futbol takımının yıldız oyuncusu Kevin Tucker'dan uzun zamandır hoşlanmaktadır. Çapkın, çekilmez ve inanılmaz yakışıklı olan Kevin ise onun adını bile bilmemektedir.

Bir gece Kevin, Molly'nin pek de mükemmel sayılmayan hayatına dalıp onu altüst eder. Ne yazık ki bu Ferrari süren, kanişlerden nefret eden, kalın kafalı sporcu aslında Molly'nin tahmin ettiği kadar boş biri değildir ve genç kadın çok geçmeden kendini Wind Lake isimli bir yerde bulur. Sevimli kulübeler ve eski tarz, sıcacık bir pansiyonun bulunduğu bu kasabada Molly ve Kevin, hayattaki en önemli derslerden birini öğrenecektir…

"Tatlı mı tatlı, ateşli bir aşk hikâyesi."
-Milwaukee Journal-Sentinel-

Yorumum: OKK olarak beraber bir okuma etkinliği yapalım istedik ve Pudra’mın en sevdiği yazar olan SEP’in son çıkan kitabında karar kıldık. SEP’İ ilk kez okuyan biri olarak yazarın tarzına tek kelime ile bayıldım. Diğer kitaplarını çok bekletmeden okumayı planlıyorum.

Seri kitapları sıra ile okuma takıntısı olan ben, bu kısa sürede ilk dört kitabı okuyamayacağım için biraz endişeliydim. Ya kitabı anlamazsam ya da takıldığım bir yer olursa diye. Sağ olsun Pudram kitabı okumamı etkilemeyecek ufak birkaç şey söyledi de kitapta herhangi bir sıkıntı yaşamadım.



Molly, Chicago Stars’ın sahibinin kız kardeşidir ve çocuk kitapları yazmaktadır. Hayatında bazı şeyler yolunda gitmemektedir. Bu durumlara yangın alarmı diyen Molly yalnız kalmak için tatil evine gider.

Kevin, Chicago Stars’ın gözde oyuncularından biridir. Ama ne var ki son zamanlarda yaptığı asilikler onu topun ağzına getirmiştir. Genç adam, biraz kafa dinlemek için patronlarının tatil evine gider.

İşler o noktadan itibaren tamamen karışır. Molly’nin karşısında uzun zamandır etkilendiği bir adam, Kevin’in karşısında da patronlarının ailesinden biri olduğu için asla birlikte olamayacağı bir kadın vardır. Ama aşk engel tanımaz, değil mi?

Seri Sıralaması

1.      Aşkta İlk Çeyrek (It Had to be You), Phoebe ve Dan
2.      Kalbinde Bir Yer Aç (Heaven, Texas), Gracie ve Bobby Tom
3.      Sensiz Olmaz (Nobody’s Baby But Mine), Jane ve Cal
4.      Küçük Bir Hayal Kur (Dream a Little Dream), Rachel ve Gabe
5.      Ah Şu Kalbim (This Heart of Mine), Molly ve Kevin
6.      Match Me If You Can, Annabella ve Heath
7.      Natural Born Charmer, Blue ve Dean

Küçük bir dipnot: Molly'nin çocuk kitapları çok hoştu. Özellikle Daphne ve Benny ikilisine bayılmamak elde değildi.

Herkese bol kitaplı günler!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...