26 Ekim 2013 Cumartesi

BEYAZ CUMARTESİ #3: O'Connells Serisi: Sicilya'da Aşk - Sandra Marton



Kitap Adı: Sicilya’da Aşk
Kitabın Orijinal Adı: The Sicilian Surrender
Yazar Adı: Sandra Marton
Seri Adı: O’Connells Serisi
Seri Sıralaması: 2/6
Türü: Günümüz Aşk, Beyaz Dizi
Yayınevi: Harlequin Yayınları
Sayfa Sayısı: 112
Çıkış Tarihi: 2004
Puanım: 4,5/5



Yorumum: Geldik bir Beyaz Cumartesi’ye daha! Bu haftaki beyaz dizimiz, geçen haftaki O'Connells serisinin devamı. İlk kitabın yorumu için tık tık!!

O’Connells serisinin ikinci kitabı; Fallon O’Connells ve İtalyan milyarder Stefano hakkındadır. Fallon, bir fotomodeldir ve Stefano’nun malikanesinde bir fotoğraf çekimi yapılacaktır. Kızımız ve erkek karakterimiz, birbirlerinin kim olduğundan habersiz tanışırlar ve Stefano fotomodelinin bu dünyalar güzeli kız olduğunu anlayınca  kızımıza bir şey demeden şatosundan gizlice onu izlemeye başlamıştır. Tabii Fallon, şatonun sahibinin o tanıştığı adam olduğunu bilmemektedir.
Son çekimlerde bitince Fallon kiraladığı arabaya biner ve şatodan uzaklaşır. Erkek karakterimiz de, kızımızın gidişinden etkilenerek onu takip eder. Aman yanlış anlamayın amaç sadece Fallon ile konuşmaktır! :D

Bu sırada, Fallon yolda bir araba kazası geçirir. Emniyet kemeri takmadığı için camlar yüzünü parçalamıştır ve tanınmayacak haldedir. Stefano, kızımıza yardım eder ve onun bakımı için Fallon’u evine alır. Zaten asıl hikayede bundan sonra başlamaktadır. Fallon’un kendine acıması ve Stefano’nun onu psikolojik bunalımdan çıkartma çabaları… Stefona, kızımıza hala güzel olduğunu ikna edene kadar akla karayı seçti! Gerçi beyaz dizi okuyucuları İtalyan erkek karakterlerin ne kadar inatçı ve sahiplenici olduklarını iyi bilir. Stefano da tam bu özelliklere sahip bir erkek olarak Fallon ile çok uğraştı!

Değişik bir konusu olan beyaz diziydi. En azından ben okuduklarım içinde böyle bir konuya rastlamamıştım.

Seriye devam!

Herkese bol kitaplı günler!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...