3 Şubat 2015 Salı

Şeyh ve Esiri - Emma Darcy



Kitap Adı: Şeyh ve Esiri
Kitabın Orijinal Adı: Traded to the Sheikh
Yazar Adı: Emma Darcy
Türü: Beyaz Disi
Yayınevi: Harlequin Yayınları
Sayfa Sayısı: 112
Basım Tarihi: 2005
Puanım: 3/5


Yorumum: Şeyh konulu beyaz dizileri çok seviyorum. Özellikle İtalyan, Yunan ve Şeyh’ler favorilerim. Blog ikizim Kütüphanemden Kitap Manzaraları (yorum için tık tık) ve One Better Day (yorum için tık tık) ile konuşurken beraber okuyalım dedik.

Şeyh Zageo, koruma yönü ağır basan bir adam. Ama aynı zamanda da şüpheci ve insanlara hükmeden biri. Bir gün karşısına Emily çıkar. Koşullar öyle kötüdür ki genç kadın tamamen suçsuz olmasına rağmen aklanana kadar Şeyh tarafından alıkonulmuştur. Oysa ki, Emily’nin tek amacı kız kardeşine ulaşmak ve ona yardım etmektir. Deliller genç kadının da işe bulaştığını göstermektedir. Bakalım Emily kendini bu durumdan kurtarabilecek midir?

Klasik bir beyaz dizi hikayesiydi. Klasikten kastım konu değil, olayların gidişatı bakımından bir beyaz dizide ne varsa vardı. Konu güzeldi ama okurken bir şeyler eksik gibi geldi hep bana. Sanki Şeyh’in duygularına çok yer verilmemişti ya da oldu bittiye gelmişti. Yine de hoş zaman geçirebileceğiniz, kafanızın dağılmasını sağlayan bir kitap. 


Not 1: Blogumda yorumladığım tüm kitapların listesine buradan ulaşabilirsiniz.
Not 2: Bu yazıyı “kitaptutkum.blogspot.com” dışında herhangi bir blog/forum/internet sitesinde okuyorsanız, şahsımın bilgisi dışında ÇALINMIŞ DEMEKTİR!!
 


Herkese bol kitaplı günler!!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...