21 Şubat 2015 Cumartesi

Kimberley Freeman - Deniz Feneri Koyu'ndan Alıntılar



Herkese merhaba!!

Kitabımızın içinden sizin için seçtiğimiz satırları okumaya ne dersiniz? *_*


“Meggy onunla bir kez olsun Daniel için ağlamamıştı. Kaldı ki bir insanın çocuğunu kaybetmesi , eşini kaybetmesinden daha kötüydü. Çocuk sahibi olmayan Meggy sadece, “Bir çocuğun daha olur, o zaman bu keder büyük bir mutluluğa dönüşür,” demekle yetinmişti. Sanki çocuklar bir çay takımıydı  ve biri kırıldığında yenisini alarak kolayca yerini doldurabiliyordunuz.”


“Sevdiğiniz birini kaybetmek korkunç bir şey, fakat güneş yeniden doğacaktır.”
“Doğmayacak.”
“Böyle bir keder insanı sadece yaralayıp, sonra da yavaş yavaş unutulup gitmez. Harap ede. Eskiye dönmenin tek yoluysa, taşları tek tek yerine koyarak yeniden inşa etmektir. Bazen insanın bunu yapacak takati ya da isteği yoktur ve kalıntıların ortasında öylece oturup bir şeylerin değişmesini bekler. Oysa tekrar ayağa kalkıp taşları toplamaya başlamadığımız sürece hiç birşey değişmez.


Not 1: Blogumda yorumladığım tüm kitapların listesine buradan ulaşabilirsiniz.
Not 2: Bu yazıyı “kitaptutkum.blogspot.com” dışında herhangi bir blog/forum/internet sitesinde okuyorsanız, şahsımın bilgisi dışında ÇALINMIŞ DEMEKTİR!!
 

Herkese bol kitaplı günler!!


2 yorum:

  1. genelde felsefe araştırma kişisel gelişim gizem konulu kitaplar okudum yazın okumak için romanlardan oluşan bir liste hazırlıyorum yardım :)))
    çok begendiginiz kitaplardan önerilerinizi rica edecegim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :))

      Ne tür kitaplar okumak istiyorsun? Fantasik, günümüz aşk, aile, dram, polisiye, historical romans :))) Ona göre sana öneride bulunabilirim :)))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...