31 Mayıs 2014 Cumartesi

The Mephisto Covenant #2: Mefisto’nun Öpücüğü - Trinity Faegen



Kitap Adı: Mefisto’nun Öpücüğü
Kitabın Orijinal Adı: The Mephisto Kiss
Yazar Adı: Trinity Faegen
Seri Adı: The Mephisto Covenant
Seri Sıralaması: 2/4
Türü: Fantastik, Genç-Yetişkin
Yayınevi: Dex Yayınları
Sayfa Sayısı: 380
Çıkış Tarihi: 2012
Puanım: 5/5


Arka Kapak Yazısı: Kimsenin gözleri Eryx’den daha karanlık olamaz.
Şeytanınkiler bile...

Jax ve Sasha, Jordan’ı ilk gördüklerinde, onun sıradan biri olmadığını biliyorlardı. O, hem başkanın kızıydı hem de bir Anaboydu; yani Havva’nın kızlarından biri.

Jax ve Sasha’nın bilmedikleri, Eryx’in Jordanı kaçırıp, ruhunu kendisine vermesi için başkanı tehdit edeceğiydi. Eğer Eryx bunu başarırsa, sonuçları bir felakete neden olacaktı. Mefi sto kardeşler, Jordan’ın gizli kimliğinden haberdarlar. Onun aşkı, içlerinden birinin ruhunu huzura kavuşturacak.

Zamana karşı umutsuz bir yarış başlıyor; Jordan gerçek kimliğini keşfetmeli ve Eryx’in kem gözleri artık kimseye daha fazla zarar vermemeli. Mefi sto ile başlayan sıra dışı mitolojik macera; tehlike, entrika ve aşkın nefes kesici hikâyesi Mefiston’un Öpücüğü ile devam ediyor.

Yorumum: Eryx, son zamanlarda hedefini daha da yükseltmiştir. Cehennemi Lucifer’in elinden almak için işi hükümeti düşürüp güçlenmek istemektedir. Devletin başında olduğu sürece daha çok ruh alacağını düşünmektedir. 

Jordan başkanın kızı hem de bir Anabo! Eryx için tam bir hazine! Ama Jordan aynı zamanda da kardeşlerden birinin Anabosu. O kardeşte Key! Eryx’in bir küçüğü ve şu anda kardeşlerine liderlik eden ağabey.

Aslında Key, her zaman Anabosunu bulacak son kardeş olduğunu düşünmekteydi ama sümbül kokuları ona yanıldığını göstermektedir. Bir yandan Jordan’ı Eryx’ten korumaya çalışan Key, diğer yandan da genç kıza kendisini kabul ettirmeye çalışmaktadır.

“Üzgünüm, yanlış yapıyorsun.”
“Doğrusunu nasıl yapacağımı bilmiyorum.”

Bin yıldır yalnız yaşayan kara melek ne yapacağını bilememektedir.

Seri Bilgisi
1.      Mefisto (The Mephisto Covenant) – Sasha ve Jax
2.      Mefisto’nun Öpücüğü (The Mephisto Kiss) – Jordan ve Key
3.      Only You – Mariah ve Phoenix
4.      The Mephisto Code: The Redemption of Xenos – Euri ve Zee

Aşk ve savaş… Kurallar ve zorluklar…Key’in Jordan’a aşkı ve cehennemin çocukları hakkında bilinmeyenler Mefisto’nun Öpücüğü’nde!

Herkese bol kitaplı günler!!


1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...