16 Şubat 2014 Pazar

Kitap Alışverişlerim - 17: Kütüphanemden Kitap Manzaraları ve Pudra Tozu ile Eminönü Gezmesi

Herkese merhaba!!

Cuma günü blog ikizim Kütüphanemden Kitap Manzaraları ve Pudra Tozu’yla Eminönü’nde buluştuk. Hem bol bol sohbet ettik hem de sahafları gezerek kitap alışverişi yaptık. İnsan sık sık buluşunca daha çok özlüyor, canlarımı özlemişim <3 



Fazla vakit geçirelim diye her zamanki gibi erkenden buluştuk ve Mado’da kahvaltı yaptık. Şimdiye kadar hep Taksim’de buluşmuştuk ve oradaki Mado’nun kahvaltısı gerçekten çok güzel. Eminönü'ndekini tabak, sunum, servis olarak hiç beğenmedim. Özellikle Bakırköy, Marmara Forum, Kadıköy ve Taksim şubelerinde çay sınırsızken burada sınırlıydı. 


Daha sonrasında ver elini kitapçılar!! Günün sonunu, Son Çarem hariç yukarıdaki kitaplarla kapadım. 



Alacakaranlık ve Masumiyet Çağı, Sevgili Pudram’dan hediye. Nora Roberts favori yazarlarımdandır. Tarihi aşk romanı yazdığını biliyordum ama okumamıştım, okuyacağım. Masumiyet Çağı, konusu ilgimi çekti, kısa sürede okumayı düşünüyorum. 


Sabrina, benim en sevdiğim yazarlardan biridir. Ne zaman bir kitabı çıksa, internetten toplu sipariş vermeyi beklemeden gider alırım. Son Çarem’i birkaç gün önce DR’dan almıştım. Okudum, yorumunu yaptım bile.


Sylvia Day ve Susan Elizabeth Phillips, Pudramın sevdiği yazarlardandır ve ne zaman konuşsak hep tavsiye eder. Ayrıca Sylvia Day, blog ikiziminde önerisi. Arkadaşlarımın tavsiyesine güvendiğim için düşünmeden aldım.

Unutulmaz Öpücük, blog ikizim ve benim, kitabı gördüğümüz andan beri kapağına aşık olduğumuz bir kitaptı. Mor <3 Yazar da favori yazarımız. Okumak için sabırsızlanıyorum.

Kresley Cole, uzun zamandır okumayı istediğim bir isimdi. Fantastik <3



Kitapçı gezmekten yorulup, karnımızda acıkınca Mc Donalds'a gittik. Orada da keyifli bir sohbet eşliğinde yemeklerimizi yedik ve günü noktaladık. Aynı günü blog ikizimden okumak isterseniz tık tık!! Pudram bu aralar yoğun olduğu için bugünü biraz geç yazabilir, o da yazınca ekleyeceğim. ^^
 

Kitaplarımı okumak için sabırsızlanıyorum. Herkese bol kitaplı günler!!


2 yorum:

  1. süper bir kahvaltı ardından bisürü bisürü kitap alışverişi veee dost sohbeti...ne güzel bir gün, daha ne olsun :)
    sevgiler, bol bol okumalar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazımın ve günün kısa bir özeti = senin cümlelerin :))

      Teşekkür ederim :) ^^

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...