16 Ocak 2014 Perşembe

Günahkarlar Turnede: Sert Rock - Olivia Cunning



Kitap Adı: Sert Rock
Kitabın Orijinal Adı: Rock Hard
Yazar Adı: Olivia Cunning
Seri Adı: Günahkarlar Turnede
Seri Sıralaması: 2/5
Türü: Yetişkin, Günümüz Aşk
Yayınevi: Ephesus Yayınları
Sayfa Sayısı: 427
Çıkış Tarihi: 2013
Puanım: 4/5



Tanıtım Bülteni: Tutkulu Notalar ile alev alan sahneler Sert Rock’ta yanmaya devam ediyor...

Turne otobüsünde geçirilen sıcak anlardan sonra, ayrılıklarının büyük bir hata olduğunu bir kez daha keşfeden iki genç...

Metal vokalisti Sed Lionheart yalnızca sesini kullanarak binlerce kadını çılgına çeviren bir rock yıldızıdır. Ne var ki, Jessica’yı kaybettiğinden beri kendisini tutkulu hissedebildiği tek yer sahnelerdir...

Hukuk fakültesinde okuyan Jessica, kalbi paramparça olsa da Sedle olan ilişkisini sonlandırarak kendi çabalarıyla başarıya ulaşmakta kararlıdır. Ancak önceden tahmin edemediği bir gerçek vardır; etrafındaki hiçbir erkek Sed’in yerini dolduramayacaktır...

Dizginlenemeyen arzular, kalabalıklar içindeki ahlaksız yakınlaşmalar ve tüm bu yaşananların alevinde parlamak üzere olan skandallar... Hazır mısınız?

"Bu seri bir efsane olacak!"
-Sia McKyes Thoughts Over Coffee -

"Bir heavy metal grubunun sahne arkası dünyasına erotik bir baskın..."
-Fresh Fiction-

"Bu çocuklar yüzünden kendinizi size ait bir rock yıldızınızın olmasını arzularken bulacaksınız! Tüm genç kadınların rock grupları hakkında kurdukları romantik fantezileri ortalığa saçan erotik bir romans."
-Book Hound-

Yorumum: Okuması keyifli bir turne macerası daha! Günahkarlar Turnede serisi, Sert Rock ile devam ediyor. Bu kez konuğumuz vokalist Sed ve bir zamanlar delicesine aşık olduğu kadın, Jessica.

Sed, kendisini iki yıl önce terk edip, yıkımına neden olan kadını hiç ummadığı bir yerde görmüştür. Bir striptiz kulübünde! O an başından kaynar sular dökülen Sed en yapmaması gereken şeyi yapmış ve Jess’in işten kovulmasına neden olmuştur. Vokalistimizin kafası çok karışıktır. Aşık olduğu kadın bir striptizci olmak için mi onu terk etmiştir?



Jessica sinirden köpürmüş durumdadır. Yine Sed, Sedliğini yapmış ve hayatına müdahale etmiştir. Genç adama kin kusmak için konser alanına gittiğinde Myrna ile tanışır ve profesörümüzün teklifi üzerine Günahkarlar ile beraber turneye çıkmaya karar verir. 


Eski aşıklar bir tur otobüsünde yan yana! Jess bir ateş, Sed ise bir barut. Ateş ve barut yan yana durmaz dedikleri tabir bu olsa gerek! Her an otobüs yüksek gerilimden patlayabilir. İkilimiz uzlaşacak mı, yoksa hayatı birbirlerine zindan mı edecekler? 

Kitabın başlarından ortalarına kadar geçen olayları sevdim. Ama daha sonra bir tek düzelik oldu. Aşk vardı ama Myrna – Brian ikilisi gibi değildi. Aslında onlarınki gibi bir aşk hikayesi beklemem yanlış bir şeydi çünkü Brian grubun en romantiği. Dolayısıyla aşkının daha hissedilebilir ve dolu dolu olması normaldi. Jessica – Sed ikilisinin aşkından beklentimin yüksek olmasını ayrılığın iki yıl sürmesine rağmen birbirlerine duydukları özlem ve bu uğurda kendilerince yaptıkları fedakarlıklar. Ayrıca, Sed’in ilk kitaptaki bazı davranışlarının da nedenlerini bu kitapta öğreniyoruz. O uçarı tavırlarının altında yatan gerçekleri tahmin etmek zor, okumak keyifliydi. 

Seri sıralaması:
 2. Sert Rock  (Rock Hard) – Sed ve Jessica
3. Ateşli Bilet – Jace ve Aggie
4. Wicked Beat – Eric
5. Double Time –Trey

Alıntım SPOİLER'dır. Kitapta en sevdiğim bölüm yorumumda olmazsa olmazdı.

"Sed, genç kızın sol yüzük parmağına baktı. O parmak Sed'in zevkine göre fazlasıyla çıplaktı. Sed'e göre genç kızın geri kalan her yeri daimi olarak çıplak kalabilirdi ama o parmak değil. O parmağın, dünyanın geri kalanının onun, Sed'e ait olduğunu söyleyen bir materyale ihtiyacı vardı. Sonsuza kadar." 

Kitabı blog ikizim Kütüphanemden Kitap Manzaraları ile beraber okuduk. Onun yorumunu okumak için sizi şöyle alalım.

 Herkese bol kitaplı günler!! 

  

2 yorum:

  1. Alıntı dehşet :) Sed işte yaaaa diyesim var.

    Trey adamım ellemediği kız kalmayacak diğer kitapları çok merak ediyorum doğrusu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahh o alıntıyı yazmamak olmazdı :)) Kitaptan en sevdiğim satırlar :))

      Trey ben de meralardayım, aslında hepsini merak ediyorum :)))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...