16 Mayıs 2017 Salı

Kız Kardeşler Serisi #2: Aşkın İki Yüzü - Susan Mallery

Kitap Adı: Aşkın İki Yüzü
Kitabın Orijinal Adı: Lip Service
Yazar Adı: Susan Mallery
Seri Adı: Kız Kardeşler Serisi
Seri Sıralaması: 2/4
Türü: Günümüz Aşk, Romans, Yeni-Yetişkin
Yayınevi: Pegasus Yayınları
Sayfa Sayısı: 336
Basım Tarihi: 2013
Puanım: 1/5


Arka Kapak Yazısı: Savaşın acılarıyla örselenmiş bir adam.
Özgürlüğe susamış, azimli bir kadın.
Entrikalarla alevlenen, tutkulu bir aşk.

Skye Titan'ın zengin babası kızının hayatını yönetebileceğini düşünmektedir. Kocasının ölümünün ardından kızıyla bir başına kalan Skye ise eskisi gibi itilip kakılmamaya kararlıdır. Özellikle de hayatının aşkı olan adam sekiz uzun yıldan sonra Teksas'a dönmüşken...

Eski SEAL komandosu Mitch Cassidy savaşta yaralanıp eve döndüğünde artık her şeyin farklı olduğunu görür. Ancak aradan geçen sekiz yıl, genç adamın Skye'a karşı tutkusunu ve ihanetinin acısını köreltmemiştir. Genç kadının dudaklarından pişmanlık dolu sözler dökülmesini istemektedir. Mitch geçmişi unutup Skye'ı babasından kurtarırken kendi kırık kalbini de onarabilecek midir?

Yorumum: Serinin tüm kitaplarını bitirmiş biri olarak hiç sevmediğim kitap Aşkın İki Yüzü oldu. Nedeni ne yazarın anlatımı ne de karakterler. Sadece kitaplarda sevmediğim bir olayın kitapta kısa da olsa yer alması. Yorumumun ilerleyen kısımlarında bundan bahsedeceğim.

Jed Titan, kızlarının hayatlarına müdahale etmeden duramaz ama en çok da Skye'ın yaşamını etki etmektedir. Diğer iki kız kardeş buna çok izin vermezken, Skye babasının gözüne girmek, bir sevgi kırıntısı görmek için babasının isteklerine boyun eğmektedir. Bu nedenle delicesine aşık olduğu Mitch'ten ayrılır ve babasının istediği yaşlı bir adamla evlenir. Mitch ise kasabadan ayrılarak SEAL'a katılır.


Seneler sonra Mitch ayağını kaybederek geri döner. Skye'ın ise kocası ölmüş, kızıyla beraber kalmıştır. Birçok şey değişmiştir ancak ikilinin birbirlerine karşı duydukları aşk ve tutku hala yerindedir. Ancak Jed Titan'ın bambaşka planları vardır. Gareth sorunu hala devam etmektedir ve Mitch geçmişin intikamını almak istemektedir. Skye'ın işi çok ama çok zordur. 

Kız Kardeşler Seri Sıralaması
1.      Bana Bir Aşk Borçlusun (Under Her Skin)
2.      Aşkın İki Yüzü (Lip Service) - Skye Titan ve Mitch Cassidy
3.      Hüznün Gölgesinde Aşk (Straight from the Hip) - Izzy Titan ve Nick
4.      Aşkın Peşinde (Hot on Her Heels) - Dana Birch ve Garth Duncan

SPOİLER BAŞLANGICI: Kitaplarda iki kız kardeşin aynı adama ya da iki erkek kardeşin aynı kadına aşık olması durumlarını sevmiyorum. Bu kitapta da Izzy Titan, ablası bu kez babasının dediğini yapmasın diye bir oyun oynar. Babasının Skye'ın evlenmesini istediği kişinin gerçek yüzünü göstermek için farklı olayların içine girer. Aslında amacı Skye'ı tekrardan yapacağı bir hatadan kurtarmaktır ama bunu yaparken de her yola başvurması hoşuma gitmedi. Belki bir yerden sonra dursaydı gözümde bu kadar kötü görünmezdi. Bu nedenle puanım 1, yoksa hikayeyi ve seriyi sevdim. SPOİLER SONU.

Serinin tüm kitaplarını bitirdim. Bu kitaba rağmen sevdiğim serilerden biri oldu. Izzy'i sevemem diye düşünüyordum ama Hüznün Gölgesinde Aşk kitabında fikirlerim değişti. Kısa zamanda onunda yorumunu yapacağım. 

Not 1: Blogumda yorumladığım tüm kitapların listesine buradan ulaşabilirsiniz.
Not 2: Bu yazıyı “kitaptutkum.blogspot.com” dışında herhangi bir blog/forum/internet sitesinde okuyorsanız, şahsımın bilgisi dışında ÇALINMIŞ DEMEKTİR!!

Herkese bol kitaplı günler!!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...