17 Mart 2017 Cuma

Kız Kardeşler Serisi #1: Bana Bir Aşk Borçlusun - Susan Mallery

Kitap Adı: Bana Bir Aşk Borçlusun
Kitabın Orijinal Adı: Under Her Skin
Yazar Adı: Susan Mallery
Seri Adı: Kız Kardeşler Serisi
Seri Sıralaması: 1/4
Türü: Günümüz Aşk, Romans, Yeni-Yetişkin
Yayınevi: Pegasus Yayınları
Sayfa Sayısı: 336
Basım Tarihi: 2012
Puanım: 4/5



Arka Kapak Yazısı: Aşka bir şans vermek isteyen iki insanın romantik hikayesi...

Lexi Titan'ın en kısa zamanda para bulması gerekiyordu. Yoksa her şeyini kaybedecekti: Kendi kurduğu işini, zengin ve otoriter babasının saygısını, aile şirketi üzerine kız kardeşleriyle girdiği yarışı... Ancak iki milyon doları kısa zaman içinde bulabilmek kolay bir iş değildi.

Cruz Rodriguez zengin, başarışı ve yakışıklıydı; tek eksiği Teksas sosyetesini etkileyecek, soylu bir aile geçmişinin olmamasıydı.

Bir partide karşılaşan Lexi ve Cruz geçmişte yaşadıkları kaçamağı hemen anımsamışlardır. Geçmişten gelen yakınlıkları ve şimdiki arzuları bu ikiliyi altı aylık bir anlaşma yapmaya itti: Göstermelik nişan!

Ancak tutkular söz konusu olunca anlaşma şartlarına bağlı kalmak o kadar da kolay değildi.

Yorumum: Bu seriye uzun zamandır başlamak istiyordum ancak anlaşmalı ilişkileri okumayı ne kadar sevsem de belli bir süre bu konuyu okumak istemedim. Kitapların arka kapaklarını okuyunca üçüncü kitap olan Hüznün Gölgesinde Aşk, çok dikkatimi çekti ve bir an önce okumak istedim. Seri sıralamalarına dikkat eden biri olarak da Bana Bir Aşk Borçlusun'u okumak farz oldu :p

Susan Mallery'i çok severim. Daha önce Koridor Yayınları'ndan çıkan iki kitabını okumuştum (Işıldayan ve Zor Kadın). Çok güzel yine kız kardeş hikayelerinin anlatıldığı bir seriydi. Ve de ailemiz İtalyandı! Ama ne yazık ki yayınevi kitap türü politikasını değiştirdiği için bu seri yarım kaldı -_-  Neyse ki Pegasus Yayınları yazarın diğer kitaplarını aldı da biz kitapseverleri mutlu etti.

Şimdi karşımızda Titan kızlar var! Dıştan bakıldığında harika hayatları olan, muhteşem zenginlikte yaşayan kişilerdir, ama aslında sevgi pek görmemiş ve birbirlerinden başka kimseleri olmayan kızlardır. 

Hayat zamanlardan ibaretti. Doğru zamanda doğru ele sahip olmaktı. Yarış için doğru koşulları sağlamaktı. Her zaman hazırlıklı olmaya ve doğru zaman geldiği anda saldırmanın gerekli olduğuna inanırdı.
Tıpkı şu an gibi.


Lexi Titan'ın iki milyon dolara ihtiyacı vardır, yoksa bin bir emekle yarattığı güzellik salonu elinden gidecektir. Cruz Rodriguez ise çok zengin olmasına rağmen sosyeteden gelmediği için insanlar tarafından hor görülen biridir. Lexi, onun için sosyeteye giriş biletidir. Cruz da genç kadın için iki milyon doları verebilecek kişidir. Ve anlaşma yapılır. Parayı alan Lexi, altı ay boyunca Cruz'un nişanlısı olacaktır.

İkilimizin geçmişte bir şeyler yaşaması anlaşmalı nişanlılık durumunu zora sokarken,  Cruz'un aynı evde yaşama kuralı işleri daha karmaşık bir hale dönüştürmüştür. Geriye okuyucuya aşk dolu güzel bir romantik hikaye okumak kalmıştır.

Kız Kardeşler Seri Sıralaması
1.      Bana Bir Aşk Borçlusun (Under Her Skin)
2.      Aşkın İki Yüzü (Lip Service) - Skye Titan ve Mitch Cassidy
3.      Hüznün Gölgesinde Aşk (Straight from the Hip) - Izzy Titan ve Nick
4.      Aşkın Peşinde (Hot on Her Heels) - Dana Birch ve Garth Duncan

Serimizin ilk üç kitabı, üç kız kardeşin hikayesini anlatmakta. Son kitaptaki karakterleri söylemeyeyim de spoiler olmasın :p İkinci kitabın yorumunda görüşmek dileğiyle!

Not 1: Blogumda yorumladığım tüm kitapların listesine buradan ulaşabilirsiniz.
Not 2: Bu yazıyı “kitaptutkum.blogspot.com” dışında herhangi bir blog/forum/internet sitesinde okuyorsanız, şahsımın bilgisi dışında ÇALINMIŞ DEMEKTİR!!

Herkese bol kitaplı günler!!




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...