9 Haziran 2016 Perşembe

Chinooks Hokey Takımı #4: Aşk Her Yerde - Rachel Gibson



Kitap Adı: Aşk Her Yerde  
Kitabın Orijinal Adı: True Love and Other Disasters
Yazar Adı: Rachel Gibson
Seri Adı: Chinooks Hockey Team
Seri Sıralaması: 4/6
Türü: Günümüz Aşk, Romance
Yayınevi: Nemesis Kitap
Sayfa Sayısı: 288
Basım Tarihi: 2012
Puanım: 4/5

  
Arka Kapak Yazısı: Chinooks Hokey Takımı Serisi "Aşk Her Yerde" ile devam ediyor..
Genç ve güzel Faith Duffy, Chinooks Hokey Takımı'nın yeni sahibi olmuştur..Kendisine miras kalan takımıyla kazanması gereken bir kupa vardır.Fakat Faith hokey hakkında hiçbir şey bilmemektedir.

Hokey takımının çekici ve sert kaptanı Tyson Savage ise Chinooks'u son tura çıkarmak ve kupayı kazanmak için tüm gücüyle çalışmaktadır.. Onu endişelendiren,takımın ismini bile bildiğinden emin olmadığı,sinir bozucu ve inanılmaz derecede çekici bir sarışının Chinooks'un başına geçmiş olmasıdır..

Yorumum: Uzun zamandır serinin dördüncü kitabını okumak istiyordum. Normalde bir günde bitecek bir kitabı elimde süründürerek de olsa bitirdim. Rachel Gibson’ı çok severim, hokey serisi ise bende ayrı bir yerdedir.

Aşk Her Yerde kitabında, Chinooks Hokey Kulübü’nün yaşlı sahibi Virgil Duffy vefat eder ve takımı oğluna bırakmak yerine karısı Faith’e bırakır. Faith, Virgil’den oldukça küçük ve bir zamanların playboy yıldızıdır. 



Virgil’in oğlu da dahil tüm takım oyuncaları ve antrenörler şaşkındır. Hokey hakkında hiç bir şey bilmeyen eski bir playboy güzeli takımı idare edemeyeceğinden emindir ancak Faith şansını denemeye karar verdiğinde hiç beklenmedik şeyler olacaktır. 


Tyson Savage takımın kaptanı ve bu sene kupanın sahibi olma konusunda kararlı. Zaten Chinooks’a transfer olduğu için taraftarlar taraftarlar tarafından tepki çekmiş bir isim. Faith Duffy son derece seksi ve alımlı olabilir ama Tyson için kupa daha önemlidir. 

Chinooks Hokey Takımı Seri Sıralaması
1.      Tutkulu Aşk (Simply Irresistible) – John ve Georgeanne
2.      Buzda Aşk (See Jane Score) – Luc ve Jane
3.      Aşk Seni Bulursa (The Trouble with Valentine’s Day) – Rob ve Kate
4.      Aşk Her Yerde (True Love with Other Disasters) – Ty ve Faith
5.      Aşk Yeniden (Nothing But Trouble) - Bressler ve Chelsea
6.      Aşk Ateşi (Any Man of Mine) Sam ve Autumn

Yazarın tarzı belli. Son derece akıcı yazan, mizah duygusuna ve aşka önem vererek yazan biri. Ancak bu kitapta hokey hakkında bilgilerin çok olması beni biraz sıktı. Diğer kitapları çok uzun zaman önce okumuştum ama onlarda öyle bir şey yok gibiydi. Böyle uzun serilerde aralarda dalgalanmalar olabilir. Kimi kitabı fazla, kimini daha az severiz.

Not 1: Blogumda yorumladığım tüm kitapların listesine buradan ulaşabilirsiniz.
Not 2: Bu yazıyı “kitaptutkum.blogspot.com” dışında herhangi bir blog/forum/internet sitesinde okuyorsanız, şahsımın bilgisi dışında ÇALINMIŞ DEMEKTİR!!

Herkese bol kitaplı günler!!

8 yorum:

  1. Ellerine sağlık. İyi okumalar :)

    YanıtlaSil
  2. Bu seriyi çok sevmiştim ben de..

    YanıtlaSil
  3. Bloğumda seni mimledim dilersen sende etkinliği yapabilirsin. Hesap linkimi buraya bırakıyorum: http://ankassoul.blogspot.com.tr/
    Yaparsan çok güzel olur!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mimi yapmak için bloguna girdim ki o mimi yaptığımı gördüm :) Başka bir mime inşallah. Teşekkür ederim :)

      Sil
  4. Ya çok seviyorum blogunuzu cidden. Girip girip eski kitap yorumlarınıza alışverişlerinize bakıyorum. Ahh okuma isteği veriyorsunuz içime cidden. İçimi dökmek istedim o kadar sizi takip ettikten sonra :)) Güzel okumalar hoş günler dilerim küçüğünüz olarak sanırım küçüğünüzüm yani bilemiyorum 18 olacağım birkaç ay sonra ay çok konuştum neyse iyi günler tekrar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaaa çok teşekkür ederim :) Yazdıklarınız çok mutlu etti beni :) Evet biraz aramızda yaş farkı var ama olsun :) İstediğiniz zaman yazabilirsiniz :) Keyifli okumalar dilerim *_*

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...