6 Temmuz 2014 Pazar

Kitap Alışverişlerim - 23: Üç Alışveriş Bir Dolu Kitap!!

Herkese merhaba!!

Bu hafta içinde tam 3 kez kitap alışverişi yaptım. Suç ben de değil, tamamen indirim de :p. İşte aldığım kitapların toplu görüntüsü:


İlk alışverişimde, her şey blog ikizimin babil.com’da 1 Temmuz’a kadar ne alırsan al kargonun ücretsiz demesiyle başladı. *_*


Ahlaksız Ritim’in çıkmasını daha Ateşli Bilet’i okumamış olsam bile sabırsızlıkla bekliyordum. Anita’mdan elimde olmayan devam kitabını aldım. Canım okumak istediğinde elimin altında bulunsun istedim. :p


Ve gelelim bu güzel historical cennetime. Bizimkitap  Evi’ni duydunuz mu bilmiyorum, İstanbul/Levent’te olan ama facebook üzerinden de satış yapan bir kitapçı. Bazı kitapları 3 tanesi 10 TL diye bir kampanya yapmışlar ve içlerinde benim de okumak istediğim kitaplar olunca sipariş vermeye karar verdim.

İlk önce biraz çekindim ama One Better Day daha önce buradan sipariş verdiği için bana da tavsiye etti. Siparişi ikizimle beraber verdik.<3


Anna Campbell’ler ikizimin tavsiyesi. Ben de ne zamandır merak ediyordum yazarı. Alışveriş yazısını yazana kadar Mahrem'i okudum, yorumladım bile. :)


Samantha Grace’ler ne zamandır listemde olan kitaplardı. Dördüncü kitap olan Aşka Karşı Koyma’yı da alacaktım ama maalesef ellerinde yoktu :(


Mary Wine okumak istediğim bir yazardı. Yorumlarda kitaplarının akıcı ama ortalama olduğunu okumuştum. Yine de kendim okuyup denemek istedim.


Vee gelelim son alışverişim D&R'a. Önce kitapları internetten almaya karar vermiştim, ama sonrasında mağazadan satın almak istedim. Pazar D&R'a gidicektim ama belki bulamam diye ikizim benim için bu iki kitabı aldı. Yemin ve Lanet İşleyiciler serisinin ilk kitabı. :)

 
Yukarıda Pazar D&R'a gideceğimibelirtmiştim ki gittim. Aklımdaki Dex'leri aldım. Bir de Uyumsuz'u ekledim alışverişime. Yalancı Aşık kitabını ise Carfour'dan aldım.

Herkese bol kitaplı günler!!!

7 yorum:

  1. Merhaba kitapların çok güzel güle güle oku :) babil.com güvenli mi acaba bende kitap almak istiyorum da güvenilir bir online site arıyorum yardımcı olursan mutlu olurum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Öncelikle çok teşekkür ederim. Şimdi netten sipariş verdiğim birkaç tane site var. Kısa kısa bahsedeyim.

      Kitap sihirbazı: Bol kampanyalı bir site. Bazen çok ucuza kitap olabiliyor. Ama tedarik süresi uzun kargon bir hafta 10 günde anca gelir.

      Okuoku: Sık sık alışveriş yaptığım bir site. Martı yayınlarının online satış sitesi.

      Yenisayfa: Epsilon yayınevinin online satış sitesi. Epsilondan kitap alacağım zaman bu siteyi kullanırım.

      Vee son olarak babil.com: Diğer kitap sitelerine göre biraz daha pahalı. Belki yeni açıldığındadır.

      Bu saydığım sitelerden alışverilş yapıyorum ben. Bazen ufak sorunlar olabiliyor ama genelde memnunum. :)))

      Umarım yardımcı olmuşumdur. :))

      Sil
  2. Uyumsuuuuuuuz!!! Harika bir seri kesinlikle beğeneceksin ;)) Hepsini keyifle oku ablamm, bakalım bizim kitaplar nasıl gelecek ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok saol canımmm benimm. Elimdeki fant bitsin okumayı düşünyorummm ^_^

      Sil
  3. İyi günlerde okursunuz inşallah.En iyi alışveriş kitap alışverişi olsa gerek:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :)) Kesinlikle en iyi alışveriş kitaplar ^^

      Sil
  4. yardımınız ve önerileriniz için çok teşekkür ederim blogunuzda başarılar :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...