7 Aralık 2012 Cuma

Chicks with Sticks Serisi: Bir Yumak Aşk-Heidi Betts

Kitap Adı: Bir Yumak Aşk

Kitabın Orijinal Adı: Knock Me for a Loop
Yazar Adı: Heidi Betts
Seri Adı: Chicks with Sticks
Seri Sıralaması: 3/3
Türü: Günümüz Aşk
Yayınevi: Ephesus Yayınları
Sayfa Sayısı: 309
Çıkış Tarihi: 2012
Puanım: 5/10

Kapak Yazısı: "Heidi Betts romantizme sıcacık, modern ve seksi bir tat katıyor."
Carly Phillips

"Olağanüstü, esprili bir kitap. Okurken kendinizi yüksek sesle kahkahalar atarken bulacaksınız. Müthiş bir çekişme, dumanı tüten sevişmeler…"
Night Owl Romance

"Hayran kaldım. Aslında romantik komedi okuyucusu sayılmam; ama bu kitabı okurken kendi kendime, yüksek sesle gülüp duruyordum. Gerçekten sevdim."
Joyfully Reviewed

"Heidi Betts, kaleme aldığı bu esprili, eğlendirici hikâye ile ayaklarınızı yerden kesecek. Bu kitap, bitirmeden uyumak istemeyeceğiniz kadar zevkli bir okuma sunuyor size. "
Romance Reviews Today

Kadın, aldatıldığını düşünüp ilişkiye son veriyor.
Dikkatli olun beyler! Grace gibi kadınlar aldatılmayı asla, ama asla affetmez. Hele de karşısındaki erkek, nişanlısı ve şehrin yakışıklı, gözde sporcusu Zackary Hoolihan'sa. O, her şey bitti diye diretirken, haftalık örgü sınıfındaki arkadaşları ilişkisinin devam etmesi için ellerinden geleni yaparlar. Ama ihanet yüzünden çektiği kalp acısı bir türlü iyileşmez. Zack'in masum olduğuna dair açıklamasını hiç tatmin edici bulmaz. Sonunda, Zack sakatlığıyla baş başa kalınca, Grace kendini onun bakıcılığını yaparken bulur.

Adamsa eşekten düşmüş karpuza dönüyor.
Diğer taraftan nişanlısının terk edişiyle psikolojisi altüst olan Zack, onu öyle özlüyordur ki, ne maçlara konsantre olabiliyor, ne de onunla nişanlanmadan önceki hızlı aşk hayatına dönebiliyordur. Otel odasındaki yatağına giren yabancı kadını bir türlü açıklayamamıştır. Kırık bir kalp ve sakatlanmış diziyle her şeyin bittiğine inanmak üzeredir. Eğer durum bir an önce düzelmezse sevdiği kadını, spor kariyerine devam etmesi için kritik olan eleme maçlarını ve her şeyi elinden kaçıracaktır.


Yorumum: Kitabı maalesef ki çok beğenmedim. Aslında serinin ilk kitabını çok, ikinciyi daha az beğenmiştim ama en vasat bulduğum bu kitap oldu. Kitabın konusunu çok beğenmiştim. Hatta serinin en güzel kitabı olacağını düşünmüştüm. Belki de vasat bulmamın en önemli nedeni kitaptan beklentimin fazla olmasıydı.




İlk kitabı okuyanlar bilir Dylan ve Ronnie’nin o tatlı atışmalarını. Ben de konusu itibariyle Grace ve Zack’ten böyle atışmalar bekliyordum. Ama o da ne? İkilimiz birbiriyle tartışmak yerine olayları kendi içlerinde çözmeye ya da kendi kendilerine konuşmakta bulmuş! Bu da kitabı monotonlaştırmıştı. Kitabın %20’si karşılıklı diyaloglardan, %80’i paragraflardan oluşuyordu. 

Zack körü körüne Grace’e aşık. Grace ise inadım inat. Herkesin ak dediği konuya tutturmuş bir kara diye! Hayır, bir dur bir adamı gerçekten dinle ama nerde! Neyse ki kitabın sonlarına doğru kendine geldi de ben de rahatladım. 

Seriyi tavsiye eder miyim? Evet ederim ama seri olarak değil. İlk kitabı kesinlikle tavsiye ederim, ikincisi okunabilir ve üçüncüsü ise ne yazık ki tavsiyelerim arasında değil.

Serinin diğer kitapları yorumum:

1. Kördüğüm

http://kitaptutkum.blogspot.com/2012/11/kordugum-heidi-betts.html

2. Seviyor Sevmiyor

http://kitaptutkum.blogspot.com/2012/11/chicks-with-sticks-serisi-seviyor.html

Not: Ephesus Yayınları'nı serinin bu kitaplarını bu kadar çabuk çıkarttığı için tebrik ediyorum. Seriye Nisan/2012'de başladılar ve Kasım/2012'ye kadar tüm hepsini yayınladılar. Keşke diğer yayınevleride böyle olsa.

Herkese keyifli okumalar!!!
 

2 yorum:

  1. Blogunuzu ilgiyle takip ediyorum sizin yorumlarınız sayesinde hangi kitapları alacağıma daha kolay karar veriyorum teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. Ben teşekkür ederim. Keyifli okumalar.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...