3 Ağustos 2016 Çarşamba

Georgian #2: Tutku Oyunları - Sylvia Day

Kitap Adı: Tutku Oyunları
Kitabın Orijinal Adı: Passion for the Game
Yazar Adı: Sylvia Day
Seri Adı: Georgian
Seri Sıralaması: 2/4
Türü: Historical Romance,Yetişkin
Yayınevi: Pegasus Yayınları
Sayfa Sayısı: 352
Basım Tarihi: 2014
Puanım: 5/5


Arka Kapak Yazısı: Oyunlar her zaman masum olmayabilir. Ve işin içine tutku girince tüm kurallar değişir... Doyumsuz arzularıyla nam salmış ünlü korsan Christopher, hapisten çıkarak yeniden özgürlüğüne kavuşur. Ama bu özgürlüğün bir bedeli vardır: En az kendisi kadar zalim kadını baştan çıkarıp onu tutku dolu bir oyuna çekmesi gerekmektedir.

Masumiyetten çok uzak olan Leydi Maria, Christopher'ın daima bir adım önündedir. Yine de bu durum çekici bakışlardan, ateşli öpücüklerden ya da genç adamın cazibesinden zevk almadığı anlamına gelmemektedir. Asla duygularıyla hareket etmeyen Maria, hayatının aşkını bulup kendini ona teslim etmeyi aklının ucundan bile geçirmiyordur... Ta ki iki tarafın da birbirini kandırdığı bu tutku oyununa kadar.

Yorumum: Sylvia Day, tarihi aşk romanı türünde yazan en sevdiğim yazarlardan biridir. Böyle olunca, Tutku Oyunları bayram tatilimin kitaplarından biriydi. Temmuz ayında 7 kitap okumuşum ama bu aralar yoğunluktan yorum giremedim. Zamanım olunca da canım istemedi ki neyse ki o duyguyu üzerimden attım :p 

Tutku Oyunları'nın erkek karakteri ilk kitaptan tanıdık biri. Korsan St. John. Kadın karakter ise iki koca eskitmiş dillere destan güzellikteki Leydi Maria. Teşkilat hem St. John'un hem de Leydi Maria'nın peşinde. Leydinin iki kocasını da kendisinin öldürdüğünü düşünmektedirler. Eğer, korsan St. John ona yakınlaşıp bunların doğru olduğunu kanıtlarsa, kendi suçları düşecektir.

Leydi Maria'nın ise korsana yaklaşmasının bambaşka bir sebebi vardır. Üvey babası ona bir görev vermiş ve bunu yapmaya mecbur bırakılmıştır. Leydimizin sakladığı çok önemli bir sır vardır ve bu sır için yapamayacağı bir şey yoktur. Görevler ve birbirlerine duydukları tutku... İkilimiz için hem zorlu hem de tutku dolu günler onları beklemekte!

Georgian Seri Sıralaması
1.      Arzulanan Kadın (Ask for It) - Marcus Ashford ve Leydi Elizabeth Hawthorne
2.      Tutku Oyunları (Passion for the Game) - Korsan Christopher ve Leydi Maria
3.      Beni Baştan Çıkar (A Passion for Him) - Colin ve Amelia Benbridge
4.      Kışkırtıcı Cazibe (Don't Tempt Me) - Lysette Rousseau ve Simon Quinn

Kitabı bitirdiğimden beri aklım Colin ve Amelia'nın hikayesinde. En kısa zamanda vakit bulup, okumayı planlıyorum. İlk kitabı bazı yönleri sebebiyle biraz düşük bulmuştum ama bu kitap gerek kurgusu, gerekse yazım tarzı bakımından harika harika *_* Favori tarihi aşk romanlarımdan biri *_*

Not 1: Blogumda yorumladığım tüm kitapların listesine buradan ulaşabilirsiniz.
Not 2: Bu yazıyı “kitaptutkum.blogspot.com” dışında herhangi bir blog/forum/internet sitesinde okuyorsanız, şahsımın bilgisi dışında ÇALINMIŞ DEMEKTİR!!

Herkese bol kitaplı günler!!




2 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...