19 Kasım 2014 Çarşamba

Kitap Alışverişlerim - 27: TÜYAP KİTAP FUARI, Kitap Sihirbazı ve İlknokta Alışverişlerim



Herkese merhaba!! 

Fuar geldi, geliyor derken bitti bile! Bu sene fuara iki gün gidebildim. İlki fuarın ikinci günüydü ve pazara denk gelmişti. İnanılmaz kalabalık bir gündü. Listem olmasına rağmen aklım karıştı ve beş-altı kitabı da almaya unuttum. İkinciye de hafta içi bir saatliğine gittim.Her iki gittiğimde de blog ikizim ve Pudram ile beraber gittik ve pazar günü Okuma Seansımızda bizimleydi.

Fuarın ucuz olması beklenir değil mi? Ancak bence bu seneki fiyatlar son senelerin en pahalı olanıydı. Listemde olmasına rağmen bazı yayınevlerinden ise hiç kitap almadım çünkü internet satış sitelerindeki fiyatlarla ya hemen hemen aynıydı ya da daha fazlaydı. Özellikle kitap sihirbazının yaptığı 9,90’lık kampanya ile istediğim birkaç kitabı aldım. İyi ki haberim oldu ve bir kitap yerine iki tane almış oldum. Aynı zamanda böyle bir kampanya yapılmasının (kendim yararlanmış olsam bile) çok da taraftarı değilim. Haberi olmadan neredeyse iki katı fiyata kitap alanlar açısından hoş olmadığını düşünüyorum.
Fuardan aldığım kitaplar 


Önce fuarla başlayayım. Öyle Bir Geceydi ki kitabım eksik. İşyerinde bırakmıştım. 
Nemesis Kitap


Yayınevinin birkaç kitabı hariç istediğim tüm kitaplarına kavuştum. Sadece Yanlış Yatak listemde yoktu. Pudram al deyince ben de aldım. 
Jennifer Probst, uzun zamandır okumayı düşündüğüm bir yazardı. Serinin üç kitabını da aldım. İlk iki kitabın kapağı birbirine pek bir uyumlu ama üçüncü kapağı pek beğenemedim.
Aşk Affetmez’i ise uzun zamandır bekliyordum. Serinin ilk iki kitabına (İntikam Ateşi ve Geçmişten Gelen Mutluluk) bayılmıştım. Ve okur okumaz keşke Temple’ın hikayesi de basılmış olsaydı demiştim. İlk okuyacağım kitaplardan biri bu olacak.
Rachel Gibson, severek takip ettiğim bir yazar. Ben de olmayan iki kitabı da aldım.
Reklam Aşkı. Görür görmez okumalıyım dediğim kitaplardan!
Küçük Bir Aşk Hikayesi, konusu Kalbimi Salla ile hemen hemen aynı. Bakalım sevecek miyim?

Aspendos Yayıncılık
 


Savaş Benimle, Benimle serisinin ikinci kitabı. İlk kitap olan Kaç Benimle hakkında karışık düşüncelere sahiptim ama bu kitaptan çok umutluyum. Çünkü konusunu çok sevdim!
Yükseklerde, Uçuşta'nın devamı; Samantha Grace çok merak ettiğim bir yazar; Laura Landon çok övülen bir yazar. Hepsi de merak ettiğim kitaplar.
Dex Kitap


Ne zamandır Melek serisine başlamak istiyordum. Meleğin Düşüş'ü de ilk çıktığından beri ilgimi çekiyor ve ben o arada ikinci kitabı almaya unuttum -_- Sonsuz Dokunuş'un konusunu sevmiştim ama nedense hep arka plandaydı kitap benim. Uygun fiyata görünce aldım. 

Ephesus Yayıncılık

 
Hiçliğin Kıyısında merakla beklediğim bir kitaptı ve Ejder serisinin dördüncüsüne kavuştum. :D

Epsilon Yayınları


JQ ve Sabrina aldım <3 Daha ne olsun :D Ama Sabrina'yı şu an ofiste vakit bulduğumda okuduğum için orda kaldı.

Go Kitap


Gözde yayınevim olacak gibi gözüküyor. Kapak tasarımları bir harika!

On8 Kitap, Koridor Yayıncılık ve Martı Yayınları

On8 Kitap: Kitap boyutlarını çok seviyorum. Gün geçtikçe daha bir ısındığım yayınevi oldu kendileri. Daha çok kitaplarını okumayı planlıyorum.  
Koridor: Yayınevinin benim okuyacağım tarzda çıkarmış olduğu tüm kitapları var. Sadece Bir İskoçyalı Sevme yoktu. 
Martı Yayınları: Tess kitabım imzalı desem? *_*
Ve fuardan aldıklarım bitti.Gelelim kitapsihirbazı siparişime. 


Yabancı Yayınları fuar listemdeydi, ancak fuarda pek fazla indirim yoktu. Netten almaya karar vermiştim ki 9,90'lık kampanyayı gördüm. Aynı şekilde Sana Tutuldum'da indirimdeydi. Ateş serisine kısa sürede başlamak istiyorum. Ve Eragon; bu aralar canım sürekli bu tarz fantastik romanlar okumak istiyor. Ne zamandır da listemdeydi. Yakın zamanda okuyacağım. 


Ve son olarak ilknokta'dan yaptığım alışveriş. 


İthaki Yayınları'nın setleri yarı fiyatınaydı. Kaçırmak istemedim. İntikam Ateşi ile Ateş serimi tamamladım <3.

Bir dolu kitap <3 Bu aralar istediğim gibi kitaplarıma zaman ayıramasam da alışveriş yapmak ayrı bir keyif.

Herkese bol kitaplı günler!!



Not 1: Blogumda yorumladığım tüm kitapların listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Not 2: Bu yazıyı “kitaptutkum.blogspot.com” dışında herhangi bir blog/forum/internet sitesinde okuyorsanız, şahsımın bilgisi dışında ÇALINMIŞ DEMEKTİR!!

 

8 yorum:

  1. Kitapların çok güzel :) keyifle oku :)

    YanıtlaSil
  2. Güle güle oku, hepsi çok güzeller. ^^

    YanıtlaSil
  3. bunu oku bence blog sahibi: dört numara benim PİTTACUS LORE
    bir araştır hakkında pek bilgi yok ama olsun

    YanıtlaSil
  4. Ben Istanbul'da olmadığım için gidemedim ama Adana Tüyap'a giderim siye düşünüyorum. Masallah kitaplarına! Ne kadar da çoklar! Ben de almak istiyoruuuum. Ama bu sene okuma kitabından çok test kitaplarına yöneleceğim sanırım. ㅠ.ㅠ Batsin bu Ygs-Lys ikilemesi. ㅜ.ㅜ

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Sınav dönemi gerçekten zor, öncelik test kitaplarının maalesef :( Kolay gelsin sana :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...