16 Ağustos 2017 Çarşamba

Marriage to Billionaire #2: Aşka İkinci Şans - Jennifer Probst

Kitap Adı: Aşka İkinci Şans
Kitabın Orijinal Adı: The Marriage Trap
Yazar Adı: Jennifer Probst
Seri Adı: Marriage to Billionaire
Seri Sıralaması: 2/4 + 1 novella
Türü: Günümüz Aşk, Yetişkin
Yayınevi: Nemesis Kitap
Sayfa Sayısı: 288
Basım Tarihi: 2013
Puanım: 4/5


Arka Kapak Yazısı: Aşk sıra tanımaz.

Michael, aşkı kendinden önce bulan ve evlenmeye karar veren kız kardeşinin önünü açmalıdır. Kardeşlerin, en büyüğü olduğu için önce onun evlenmesi konusunda ısrar eden annesine bir oyun oynamaya karar verir. Sahte bir geline ihtiyacı vardır. Hem de hemen!
İşler istediği kadar hızlı ilerlemeyince, eski sevgilisi Maggie'den yardım istemek zorunda kalır. Maggie'nin ise bir şartı vardır. Hem de ne şart...

Yorumum: Bu aralar günümüz aşk türündeki kitaplara takmış durumdayım. Bu türde okumak istediğim kitapları ard arda okumaya başladım. Jennifer Probst'un da bu serisi onlardan biriydi.

Çok keyif alarak okuduğum kısımlar hariç, Maggie'nin inadından dolayı biraz sıkıldım. Onun dışında gayet akıcı, eğlenceli ve güzel bir kitaptı.

Maggie Ryan baştan çıkarıcı bir kadındı ama Michael yedi gün boyunca bununla başa çıkabilirdi.
No problema.

Michael'ın acilen evlenmesi gerekiyordu, yoksa evde büyük bir kriz çıkacaktı. Genç  adam, geleneklerine bağlı İtalyan bir aileden geliyor. Michael 'ın kız kardeşi evlenmek istiyor ama geleneklere göre en büyük Michael olduğu için ilk onun evlenmesi gerekiyor. Bunun için sahte bir geline ihtiyaç duyan genç adam Maggie'den yardım ister. Maggie'nin Michael ile arasında bitmeyen bir sorun vardır.

Alexa'nın evindeyken bu düzenbazlık, yapılabilecek bir iş gibi görünmüştü gözüne. Bir gün sonra ise parmağındaki yüzüğe, sahte kocasına ve kandıracağı aileye bakınca, tam bir aptal olduğunu fark etmişti.
Nasıl bir saçmalığı kabul etmişti böyle?

SPOİLER BAŞLANGICI DİKKAT!! Evet geldik kitapta sıkıldığım konuya. Maggie ile Michael geçmişte bir kez dışarı çıkıyorlar.  Genç kadın tekrar görüşmek istiyor ancak Michael istemiyor. Çünkü Maggie'den öyle bir etkileniyor ki ilerde yaşayacaklarından korkuyor. Ancak genç kadın bunu tamamen yanlış anlıyor ve Michael'ın Alexa'dan hoşlandığını düşünüyor. Alexa, Maggie'nin erkek kardeşinin eşi bu arada. Michael, her fırsatta böyle bir şey olmadığını dile getirse de genç kadın buna hiç inanmıyor ve bu inadını kitap boyunca sürdürüyor. Nişanlı olma oyununa katılmasının sebebi de Michael'a koyduğu şart. Maggie bu oyun karşılığında Michael'ın tamamen hayatlarından çıkmasını, Alexa ve çocuğu ile bir daha asla görüşmemesini istiyor. Yazar bu kısımları tadında bıraksaydı sanırım sıkılmazdım. SPOİLER SONU!!

Marriage to Billionaire Seri Sıralaması
1.      İlk Öpücüğün Büyüsü (The Marriage Bargain) - Nick ve Alexa
2.      Aşka İkinci Şans (The Marriage Trap) - Michael ve Maggie
3.      Adım Adım Mutluluk (The Marriage Mistake) - Carina ve Max
3,5. The Book of Spells
4.      Kalp Yolunu Seçer (The Marriage Merger) - Julietta ve Sawyer

Michael'ın ailesi çok komikti. Annesi, kız kardeşleri, olaylar... Maggie her ne kadar onlardan uzak durmaya çalışsa da bir bakıyor kendini mutfakta yemek yaparken buluyor ya da nedime kıyafetleri denerken. Bu kısımları okumak çok keyifliydi. Adım Adım Mutluluk ve Kalp Yolunu Seçer, Michael'ın kız kardeşlerinin kitapları. Annelerinin bu aşk hikayelerindeki yerini çok merak ediyorum. Çünkü Michael ve Maggie'nin hikayesinde yaptıkları çok hoştu.

Not 1: Blogumda yorumladığım tüm kitapların listesine buradan ulaşabilirsiniz.
Not 2: Bu yazıyı “kitaptutkum.blogspot.com” dışında herhangi bir blog/forum/internet sitesinde okuyorsanız, şahsımın bilgisi dışında ÇALINMIŞ DEMEKTİR!!

Herkese bol kitaplı günler!!










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...