7 Temmuz 2013 Pazar

OKK BLOG GÜNÜ: HAZİRAN AYI



Herkese merhaba arkadaşlar,

OKK olarak düzenlediğimiz blog gününün haziran ayındaki sahibesi bendim. Arkadaşlarımdan birbirinden güzel hediyeler geldi. Hepsini severek kullanmaya başladım bile! Bakalım hediyelerim nelermiş? Sıralamayı kargoların gelişine göre yaptım. 

İlk kargom sevgili Pudra Tozu’ndan geldi. İlk kargo paketimin görüntüsüyle başlıyorum.





Sonrada cicilerimin toplu görüntüsü:








 Sevgili Pudra bana çok güzel bir peçete (üstüne de Aşk aşk aşk yazmış! ), küçük bir kart, sonra tadına doyamadığım Sarıkız Kahveli soda, birbirinden güzel ayraç, nescafe, tatlı mı tatlı şekerleme ve bir Kore fanı olarak en sevdiğim yiyeceklerden biri olan ramen yollamış!

Veee tabi ki de kitabım!




Kendisi benim için Julie Garwood’un Aşk Seni de Vurur kitabını seçmiş. Teşekkür ederim Pudram!





Bunlarda yiyeceklerimin toplu görüntüsü. Ben bu yazıyı yazana kadar double joy ve sarıkız bitti bile! Bu arada Sarı kız kahveliyi gerçekten çok sevdim.







Peçetem, kartım ve ayraçlarım. Ben de olmayan ayraçların gelmesine çok mutlu oldum. Aslında ben de ayraç takıntısı yoktu ama yayınevlerinin çıkarttığı sevdiğim kitapların ayraçlarının ben de olmasından mutluluk duyuyorum!








İkinci sırada sevgili blog ikizim Kütüphaneden Kitap Manzaraları’ndan geldi.






Blog ikizim benim moru çok sevdiğimden mor konsepti yapmış bana. Yolladığı her pakette ya da içinde mutlaka mor renk bir şey vardı. :) İlerleyen resimlere dikkat! Bu fotolarda bolca mor rengi görüceksiniz!

Kahkahalarla güldüğüm bir mektup yazmış bana.Mektupta olanlar gerçek olmuş ve okuduğumda hayalimde canlandırırken gülmemem imkansızdı. Merak ettiniz biliyorum ama bu da ikizimle aramda sır olsun :)






Mor konseptli kargomun morlu hediye paketleri.






Kutunun içinden puding ve çeşitli çikolatalar çıktı. Pudingin üzerine bir de “Açıklamama bile gerek yok :)” yazmış Kütüphanemden Kitap Manzaraları. Şimdi bu durumu ben bilmeyenler için açıklayayım. Özel bir catering şirketinde Gıda Mühendisi olarak çalışmaktayım. Bir gün fabrikada 4000 civarında puding yapılmıştı. Ben de fotosunu çekip OKK kızlarına yollamıştım. Sevgili Pudramda bana “Pudinglerin Kraliçesi” adını takmıştı. Bu pudingler bir gönderme anlayacağınız :)






Yazımın başında mor konseptinden bahsetmiştim. İşte mor kalemim, defterim, ayracım, BD kitabım ve Tanrı ayracım. Ayracım çok şirin değil mi?






İşte bu paketi açınca kahkahalarla güldüm ve çok şaşırdım. Böyle bir paket beklemiyordum. Bir Kore fanı olarak Infinite grubunu severek dinlemekte ve içlerinden de Kim Sung Gyu’nun sesini beğenmekteyim. Tabi bunu bilen blog ikizim durur mu? Bana ayraçları kendisi yapmış. Severek kullanacağım.






Bunlarda diğer ayraçlarım. Birinin üzerinde “Gıda Mühendisi espirisi :)” , diğerinde de “Artık Gabriel ayraçların olsa da, bunlar gibi değildir :p” yazmış. Bu da aslında bir espiri konusuydu kendi aramızda. Ben bundan aylar önce bir siteden kitap alışverişi yapmıştım. O siteden Gabriel ayraçları geleceğini umuyordum ama bir de ne göreyim gele gele Justin Bieber ayraçları gelmiş! Sevgili Kütüphanemden Kitap Manzaraları az dalga geçmemişti bu durumla.
 





Bu güzel torbanın içinden de çeşitli çaylar çıktı. Kitap ve çay/kahve benim için muhteşem ikilidir.






Kitapların kenarlarının kırışmasından nefret eden bana çantamda kitap taşımak için güzel bir dosya! Ben poşete koyuyordum  kitapları ama artık pembiş bir dosyaya koyacağım.






Vee kitabım! Benim yazdığım notlara karşılık bir misilleme not gördüm sanki :





Kitabı bitirdim bile! Yakın zamanda yorumlayacağım!





Sırada üçüncü kargom var. Kargom Fighting!! Blogunun sahibeleri sevgili ikizler E. Ve K.’den geldi. Üstündeki şirin notlara bayıldım!








Döndürdükçe yandaki minyatürler kendi etraflarında dönüyor. Üstüne de “Sıkıldığında sana moral versin diye aç dinle!” yazmışlar.Hemen kalemliğimin önüne koydum. Arada kolu çevirip dinliyorum ve aklıma kızların notu geliyor. :D






Kitapların bir diğer vazgeçilmezi stickerlar ve not yapışkanları. Stickerları kullanmaya başladım bile!







Ayraçlarım:





İkizlerin kendi elleriyle yaptıkları ayraçlar. Çok hoşuma gitti, teşekkürler kızlar!





Vee kitabım.

 

Hediyelerimin toplu bir görüntüsü. :D






Son kargomda The Reading Lady’den geldi.






Çikolatalar bitti bile. Daha önce yememiştim. Görürsem mutlaka alırım artık.






Veee hediyelerim. Elizabeth Hoyt’un imzalı ayracına bayıldım! En sevdiğim yazarın en sevdiğim kitaplarından birinin ayracı daha ne olsun? Hatta kargoyu açınca Sevgili The Reading Lady’e , tek ayraç bile yeterdi gerisine gerek yoktu diye mesaj attığımı buradan itiraf ediyorum. Çok değerli bir ayraç benim için. Aman bir şey olmasın diye neredeyse hiç kullanmayacağım :p





Vee kitabım. İçinde de çok güzel bir not vardı.






Son olarak da kitaplarımın toplu bir görüntüsü. Teşekkür ederim kızlar. Tüm hediyeleriniz birbirinden güzel ve özel benim için. OKK kızları hepinizi çok seviyorum!
Sarangheeeee! <3 <3 <3




6 yorum:

  1. Amanınnnnnn her birinde aklım kaldı:))) valla ayraç konusunda haklısın beni de yayınevlerinin yeni ayraçları cezbediyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eskiden bir kağıt parçası falan koyardım ama artık ayraç kolleksiyonum oldu! Yarın senin kargonu yolluyorum ve içinden hiç ummadığın bir şey çıkıcak kih kih kih :p

      Sil
  2. ikizim! Harika harika harika ! :) bayıldım. Güle güle kullan <3

    YanıtlaSil
  3. kütüphanemden kitap manzaraları bloğuna neden ikizim diyorsun ? yoksa gerçekten ikiz misiniz ? açıklarsan sevinirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten ikiz değiliz ama neden ikiz dediğimizi anlatmak çok uzun sürer, kısaca çok ortak noktamız var diyelim :))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...