14 Mayıs 2013 Salı

OKK 3. Blog Tur 2. Gün: Yağmur Sonrası - Sarah Jio: CAST ÇALIŞMASI



Herkese OKK 3. Blog turunun 2. Gününde merhaba!

Cast çalışması görevi bu tur bana düştü (kendimde çok istemiştim) ve bende değişik bir şey yapmak istedim. Bir Kore fanı olarak, dahası tur arkadaşlarımın da çoğunun Kore fanı olması nedeniyle cast çalışmamdaki karakterleri Kore Dünyası’ndan seçtim! Bu seçimim sevgili Kütüphanemden Kitap Manzaraları dışında, arkadaşlarıma da sürpriz olacağı için gelen tepkileri çok merak ediyorum!

Şimdi lafı çok uzatmadan hemen cast çalışmama geçiyorum.





Anne Callowey - So Ye Jin

Bir türlü bulamadığım karakter. Aklımdan bir sürü Anne Callowey geçse de sonunda So Ye Jin'de karar kıldım.



Westry Green - Jang Dong Gun 

Bir çok kez Anne, Westry'nin kendisine çok güzel baktığından bahsetmişti. O anda aklıma gelen tek kişi tabiki de Jang Dong Gun oldu! Kendisi Gentleman's Dignity dizisinde aşık olduğu kadına bakışları ile ünlüdür. Yukarıdaki foto da o diziden bir karedir.




Kitty - Kim Sung Ryung

Kitaba ilk başladığımdan beri Kitty olarak gözümün önüne gelen tek karakter. Belki izlediğim bir dizisinde kitapta Kitty'nin yaptığı şeyin bir benzerini gerçekleştirdiğinden olabilir!


Gerard Godfrey - Jin Hee Ji
Kendisi favori Kore erkek oyuncularımdandır. Cast çalışmama koymazsam olmazdı!


Mary - Jung So Min

Hikayesi beni en çok etkileyen karakter. Yan karakter olmasına rağmen bence ana konudan daha etkileyici bir hikayesi vardı.


Stella - Jung Eun Ji

Not: Aslında kitapta ana karakterler dışında çok fazla karakter vardı. Yazının uzayıp, okuyucuyu sıkmaması için burada cast çalışmamı sonlandırıyorum. Karakter seçimim tamamen benim hayal ürünüme ve Kore sevdama bağlıdır. Umarım okurken keyif almışsınızdır, çünkü ben yazarken eğlendim.

Herkese bol kitaplı günler!!!



8 yorum:

  1. Naptın sen Kitap Tutkusuuu!! :) Westry'a JD Gun, Gerard'a da Ji Jin Hee'yi koyarak kalbimi fethettinnn :) İkisi de bnm favori oyuncularımdandır çünkü!!! Bana Kore işini dediğinde JD Gun aklıma gelen ilk isimdi, ama yaşından ötürü seçermisin bilemedimdi! Bakışlar konusunu çok iyi yakalamışsın :)
    Off bayıldım, eline sağlık... :) Ama Kitty sarı saçlı değil miydi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ahahah :)) En çok sevdiğim iki karakteri kullanmasaydım olmazdı! Yaştan dolayı ben dedüşündüm ama son noktayı bakışlar koydu :D

      Castı koreden oluşturacağım için dış görünüşe çok önem vermedim. Daha çok karakter ve oyuncuların oynadığı dizi rollerine göre belirledim. İşin ilginç yanı Kitty'nin sarışın olup olmadığını hatırlamamam :D

      Teşekkür ederim canım, MCX!!

      Sil
  2. Ablacımm valla sürpriz oldu ama çok güzel oldu :D Onu numara bir cast çalışması, karakterlerde cuk diye oturmuş :) Film olsa kesinlikle bunların oynamasını isterimm <3 Ellerine, klavyene sağlık <3 yeppudaa olmuş :D very very good <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahaha teşekkür ederim canım <3 Beğeneceğini düşünüyordum, azıcıkta değişiklik yappalım istedim. Hep Hollywood'dan olucak değil ya? :D

      Gerçekten yeppuda olmuş :D MCX <3<3

      Sil
  3. Kitabı okumadım ancak So Ye Jin ve Jung So Min'i çok severim,çok sempatikler bana göre :))

    YanıtlaSil
  4. Güney Koreli oyuncularla cast çalışması fikri şahane :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...