13 Ağustos 2014 Çarşamba

Million Dolar Duet #1: Milyonluk Kirli Sır - C. L. Parker



Kitap Adı: Milyonluk Kirli Sır
Kitabın Orijinal Adı: A Million Dirty Secrets
Yazar Adı: C. L. Parker  
Seri Adı: Million Dolar Duet
Seri Sıralaması: 1/2
Türü: Günümüz Aşk, Yetişkin
Yayınevi: Novella Yayınları
Sayfa Sayısı: 368
Basım Tarihi: 2014
Puanım: 5/5


Arka kapak yazısı: Birbirimize meydan okuyor, sonra da hissettiğimiz sahiplenici duygulardan zevk alıyorduk. Bu,ikimizin de keyif aldığı suçluluk verici bir hazdı. Derken, hiçlikten bir aşk ortaya çıktı…

Genç ve güzel Lanie, ölümcül hastalığa yakalanan annesinin tedavisini karşılayacak parayı bulabilmek için kendini iki yıllığına yakışıklı ve zengin işadamı Noah'ya satar. Aşka inancını kaybetmiş, kadınlara güvenini yitirmiş genç adam başlangıçta Lanie'yle yalnızca cinsel ihtiyaçlarını karşılamak için birlikte olsa da, yaşadıkları tutkulu deneyimlerden sonra zamanla ona bağlandığını fark eder. Lanie ise çoktan Noah'ya karşı büyüyen bir arzu duymaya başlamıştır bile.

Fakat bu anlaşmalı birlikteliğin, cinsel çekimden çok daha fazlası olduğunu birbirlerine itiraf edebilmelerine engel olan bazı sırlar vardır…

Yorumum: Milyon Dolarlık Sır ile iki kitaplık harika bir seriye merhaba demeye ne dersiniz?
Noah, çok zengin bir adam ama bazı sebeplerden dolayı kendisine para karşılığı bir kadın tutmak istemektedir. Bu kadın onun her istediği ihtiyacı karşılayacaktır ki kontrat gereği de iki yıl Noah’ın olacaktır.

Scott, kulağıma biraz abartılı bir şekilde, “Artık bir sahibiniz var Bayan Talbot,” diye cıvıldadı. “Neden bu tarafa gelip sahibinizle tanışmıyorsunuz?”


Lanie’nin, annesinin tedavi masrafları için acilen paraya ihtiyacı vardır. Arkadaşı Dez aracılığıyla hiç bilmediği bir dünyaya girer ve ona tam tamına iki milyon dolar veren adamın yani Noah’ın olur.

“Artık sana sahip olduğumu biliyorsun değil mi? Yerini bilsen iyi olur. Zalim biri değilim ama hadsiz lafların ve küstah tavırların sınırlarımı zorluyor.”

İkilinin birbirine alışması biraz sancılı oldu. Çünkü, Laine öyle pısırık bir kız değil, tamamen dışa dönük ve kesinlikle her şeye cevabı olan biridir. Bu durum zaman zaman Noah’ı sinirlendirse de genç kızın bu davranışlarından hoşlanmaktadır. 

Seri Sıralaması
1.      Milyonluk Kirli Sır (A Million Dirty Secrets)
2.      Milyonluk Günahkar Düet (A Million Guilty Pleasures)

Kitabın en sevdiğim yani Noah’ın zalim görünüp, içinde insanlık barındırmasıydı. Ara ara kendisiyle çelişti, Laine sadece benim para ödeyerek aldığım biri, ona istediğimi yaparım dedi ama kalp söz dinlemez değil mi? Kalbinde hissettiklerini, davranışlarıyla gösterdi.

Laine ise o ele avuca sığmaz tavırları, pısırık olup sinmemesi ile kendisini sevdirdi. Sanırım iki karakterden Noah’ı daha fazla sevmem sürpriz olmamıştır :p

Serimizin ikinci kitabı Ekim 2014’te bizlerle. Merakla Milyonluk Günahkar Düet’i beklemekteyim.

Herkese bol kitaplı günler!!

6 yorum:

  1. Merhaba ^.^ Grinin elli tonu tarzında bir kitap arıyorum sence bu ona alternatif olur mu?
    Bende bloguma beklerim: www.crocusinsun.com

    Çiğdem ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, kitabın Grinin Elli Tonu ile benzer yanları pek yok. Ama kendi içinde özgün bir hkaye. Bence bir şans verin derim :)

      Sil
  2. Aslında merakımı yakalayan bir kitaptı, kapak falan değişik gelmişti ama gittiğim bir kitapçıda biraz karıştırdım. Ve belki o an öyle denk geldi ama sürekli sürekli sürekli seks sahnelerine denk geldim. Tabi ki kitabın temeli bu ama çok sık varmış gibi gözüktü ki zaten kalın bir kitap değil. Puntolar da büyük. Yani keyifli ve hemen okunacak bir kitaptır ama sanki çok da almaya değer gelmedi bana..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, kitap günümüz aşk türünde erotik bir kitap olduğu için evet seks sahneleri fazla. Ama kurgunun özüne indiğinizde güzel bir kitap. Kafa boşaltmak için bence bire bir. Ben sevmiştim, zevkler farklı olabiliyor :))

      Sil
  3. Ben bu kitaba bayıldımmmmmmmmm ikincisi ne zaman çıkıyor haberin var miiii???

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...